Kriisiä pukkaa!

Moikka. Olen Noora, 28-vuotta vanha, paino sanalla VANHA. Ikäkriisiä pukkaa, koska tänään sitä taas tajusi, että ei tästä enää nuorennuta. Kriiseilyä on siis ilmassa, mutta toisaalta se ei ole välttämättä huono asia. Kriiseilyn ja jahkailun pohjalta syntyi myös tämä yritys.

Vaikka ajatuksen ja haaveilun tasolla oma hyvinvointiyritys on ollut mielessä jo parisen vuotta, niin se näkee päivänvalon vasta nyt. Rehellisesti syynä siihen on ollut pelko. Mitä jos epäonnistun? Uuden syntyminen vaatii aina ensin luopumista jostain. Minun kohdallani se tarkoitti luopumista tutusta ja turvallisesta. Pitäisi myös päästää irti pelosta. Uskaltaa luottaa omaan ideaan ja siihen, että kaikki sujuu hyvin. Ja jos ei suju, niin en siihen tule kuolemaan.

Kriisia pukkaa

Itse en todella ole aina ollut liikunnan ja salaatin suurkuluttaja. On ollut aikakausi, jolloin yöelämä ja epäterveelliset elämäntavat vetivät hieman liikaakin puoleensa. Painoa löytyi enemmän kuin olisi ollut tarpeen ja muutamatkin porrasaskelmat hengästyttivät.

Minussa on edelleen kaksi puolta: se hyvinvointia ylistävä ja superterveellisesti elävä Noora, mutta sitten löytyy se kilon irtokarkkipussin kanssa peiton alle kääriytyvä Noora. Minun tapani ei ole elää optimaalisesti vaan perusterveellisesti elämästä nauttien.

Kriisia pukkaa

Intohimojani ovat leipominen, hyvä ruoka, liikunta kaikissa muodoissaan sekä matkustelu. Liikunnan saralla innostun helposti uusista lajeista, mutta tämän hetken suosikit on jooga, juoksu sekä kahvakuulailu. Muodikasta olisi myös ilmoittaa tähän väliin noudattavansa jotakin ruokavaliota, mutta tällaisille tavallisille ihmisille ei taida kategoriaa löytyä. Lautasmalli toimii ja vegeruoka on hyvää, mutta lihaakin eksyy lautaselle silloin tällöin. En ole ikinä tehnyt raakakakkua enkä ymmärrä superfoodeista mitään. Silti koen eläväni ihan tasapainoista elämää.

Kriisia pukkaa

Tulen täällä blogissa säännöllisen epäsäännöllisesti turisemaan liikunnasta, hyvästä ruuasta sekä yleisesti mielessäni pyörivistä asioista. Ei turhan vakavaa asiaa ole tiedossa, mutta pohdintoja mitä hyvinvointi merkkaa juuri minulle. Ja se, että ihminen voi hyvin, pitää sisällään niin paljon muutakin kuin liikunnan & terveelliset syömiset.

Kiva jos eksyit lueskelemaan. 🙂

Noora

noorakatariina

Yksi vastaus artikkeliin “Kriisiä pukkaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta