Hyvää oloa kotiin kuljetettuna

Valon lisääntyessä on ihanaa viettää aikaa enenevissä määrin ulkona. Jos vaatteet kiristää ja toppavaatteista kuoriutuminen ahdistaa, niin peli ei ole vielä menetetty. Tässä on kuitenkin vielä reilu seitsemän viikkoa juhannukseen. Seitsemässä viikossa on täysin mahdollista saavuttaa tuloksia, mutta se ei vaadi välttämättä pussikeittodieettiä tai edes kuntosalikorttia. Treenin saa parhaimmillaan tehtyä omassa olohuoneessa oman kehon ja kahvakuulan kanssa.

Hyvaa oloa kotiin kuljetettuna

Kahvakuula on monipuolinen kuntoiluväline. Sillä voi jumpata koko kropan läpi ja treeni onnistuu helposti missä vain. Kuulat vievät vain vähän tilaa, joten jos ei ole mahdollista rakentaa kotiin täysin varusteltua kuntosalia kyykkytelineineen päivineen, niin suosittelen satsaamaan muutamaan kahvakulaan. Välineenä kahvakuula on loistava. Kahvakuulalla voi harjoittaa niin voimaa, kestävyyttä, nopeutta kuin tasapainoakin. Itse rakastan tehdä kuulalla nopeita, sykettä kohottavia treenejä joko ennen tai jälkeen lenkin.

Kaikilla on nykyään kiire. Kun eletään ruuhkavuosia, saattaa kynnys liikunnan aloittamiseen olla liian korkealla. Työpäivän jälkeen haetaan lapset tarhasta ja painellaan kuntosalille, jossa lapset laitetaan lapsiparkkiin. Hätäinen treeni salilla, jonka jälkeen äkkiä kotiin tekemään väsyneille lapsille ruokaa ja hoitamaan iltatoimet. Kuulosta houkuttelevalta, eikö? Olen sitä mieltä, että liikkumisesta ei kannata ottaa stressiä, koska se jos mikä tappaa liikunnan ilon. Parhaimmillaan liikunta lievittää stressiä, mutta pahimmillaan se lisää sitä. Liikunnan tulee olla helposti toteutettavissa ja sellaista, että se on mahdollista sovittaa sinne omaan arkeen.

Hyvaa oloa kotiin kuljetettuna
Personal trainerin voi tilata myös kotiin.

Itse olen ainakin ihan fiiliksissä kahvakuulasta. Olen vuosien jälkeen löytänyt tämän söpön metallipalleron elämääni uudelleen. Kun on paljon meneillään elämässä, ei kahden tunnin reissu kuntosalille useamman kerran viikossa välttämättä innosta. Vielä vähemmän innostaa laittaa lasta vielä pitkän päiväkotipäivän päätteeksi lapsiparkkiin. Jos aikaa menisi kahden tunnin sijasta parhaillaan 20 minuuttia, madaltaisiko se kynnystä lähteä liikkumaan. Minä uskon, että kyllä. Salitreeni usein kestää lämmittelyineen ja jäähdyttelyineen tunnin verran ja usein se kuntosali ei sijaitse ihan kodin alakerrassa. Matkat salille ja takaisin voi kestää muutamista minuuteista tuntiin. Itseltä löytyy kotoa kahvakuulia muutamaakin kokoa ja ne yhdistettynä kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ovat aivan riittävät välineet toteuttaa hyvä ja tehokas treeni kotona.

Hyvaa oloa kotiin kuljetettuna

Näin ilmojen lämmetessä on ihanaa kuntoilla ulkona auringon paisteessa. Kuulat mukaan ja takapihalle tai puistoon!

Kotona on aivan mahdollista saada tehokas treeni aikaan! Olen tehnyt asiat sinulle mahdollisimman helpoksi. Minut ja kahvakuulat voit nyt tilata suoraan kotiovelle! Mahdolliset lapset, kissat ja koirat saa jumpata mukana. 🙂

Varaa kotikäyntisi tästä. 

Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta