Namaste.

Ihanaa maanantaita ihmiset. Itsellä maanantai alkoi aamu kahdeksalta, kun kävin vihdoin katsastamassa paljon puhutun Rootsin, joka tarjoaa joogaa, kahvilan sekä GreenStreetin raakakakkuja. Nukuin yöni hieman huonosti ja lievästi ärsytti, kun herätyskello pärähti soimaan 6.30. Ärsytys kuitenkin hävisi välittömästi, kun astuin Rootsin ovesta sisään. Onneksi tulin. Herkkujen sijasta tänään tänään keskityin pelkästään joogaan ja olinkin varannut aamukahdeksan Flow joogan. Ulkona työmiehet kolistelivat, joten alkuun oli hankalaa keskittyä ja rentoutua, mutta muutoin Roots tarjosi lempeän herätyksen uuteen viikkoon. Harjoitus alkoi alkurentoutuksella, jossa silmät suljettuina lähdettiin hakemaan oikeanlaista rauhallista hengitystä. Seuraavaksi aloitettiin tekemään avaavia harjoituksia ja siirryttiin vaihe vaiheelta vaativimpiin liikkeisiin. Fokus tämän päivän harjoituksessa oli core, joten keskivartaloa haastettiin liikkeissä toden teolla. Jooga ei siis ole missään nimessä pelkkää venyttelyä ja hengittelyä. Lopuksi rentouduttiin vielä silmät kiinni lattialla.

Käyn aina silloin tällöin joogassa ja aina kun käyn, mietin miksen käy useammin. Olen maailman huonoin kehonhuoltoasioissa. Osaan neuvoa, mutta valitettavasti en toteuta neuvojani itse. Inhoan perinteistä venyttelyä. Jooga on vastaus rukouksiini. Joogassa pystyn kunnolla rentoutumaan ja keskittymään hengityksiin, joiden avulla saan kankeaa kehoani paremmin auki. Jooga on tavallaan itselleni myös omaa aikaa. Siellä ei tarvitse sykkiä minnekään. Se aika on vaan mulle. 

Alla hieman kuvia paikasta. Pahoittelut kuvanlaadusta, oli hieman hämyiset kuvausolosuhteet ja Iphone ei pystynyt ihmeisiin. 🙂

rootsjoogit

joogahuonekuteet  laatikot limut pöydät

Joogan jälkeen ratikalla kotiin ja nauttimaan kiireettömästä aamupalasta. Tänään kahvin ja tuoreen kauraleivän kyytipoikana nautiskelin smoothien.  Harvoin mittailen mitään, mutta alla summittainen ohje smoothien tekoon.

MAANANTAIN MAKEA MANSIKKA-BASILIKA SMOOTHIE

1 dl jäisiä mansikoita

1 dl jäisiä mangokuutioita

puolikas banaani

2-3 dl vettä

1 mitallinen mansikanmakuista heraa

basilikaa oman maun mukaan

Kaikki blenderiin ja surautetaan sileäksi. Kaada lasiin ja nauti välittömästi. Tulee aika iso satsi, joten jaa kaverin kanssa tai nautiskele itse. 

smoothie

aamis

Aurinkoista maanantaita, voikaa hyvin. .:)

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta