Hiki pintaan kahvakuulalla!

Mukavaa keskiviikkoa ihmiset! Ajattelin, että viedään tässä pikkulauantain kunniaksi minulta neitsyys videotreenien saralla. Kuvasin teille kotitreenaajille pikaisen kahvakuulatreenin, jonka voit tehdä kotona. Ja tosiaankin tämä on meikäläisen ensimmäinen videopläjäys ever, joten olkaa armollisia. 🙂

Treenin toteuttamiseen tarvitset kahvakuulan sekä hieman tilaa heilutella kuulaa. Kannattaa lämmitellä omatoimisesti alkuun tai tämän voi vetää myös esimerkiksi kävely/hölkkälenkin päätteeksi. Liikkeitä on neljä ja ne suoritetaan putkeen. Kierroksia voit tehdä jaksamisen mukaan 3-5. Kierrosten välissä voi pitää hieman taukoa.

Ei muuta kuin kuula käteen ja hikeä pintaan. Kivoja treenihetkiä! 🙂

–  Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta