Laiskiaisen kasvispannu

Tein tänään niin hyvää kasvisruokaa, että on pakko laittaa resepti jakoon. Tämä on kokattu tyylillä ”heitä pannulle kaikki mitä kaapista löydät.” Suomeksi sanottuna, kaapit ammottivat tyhjyyttään, samaten vatsalaukku. Tässä ei tarvita kokkaustaitoja sekä tämä on hyvin helppo ja nopea valmistaa. Varsinaista pikaruokaa! Itse käytin pakastesipulisilppua, pakastemaissia sekä kasvisten jämiä, joita jääkaapin perukoilta vielä sattui löytymään. Valmistamiseen meni maksimissaan 10 minuuttia. NAM. Rakastan helppoja, edullisia ja hyviä ruokia ja tämä on juuri sellainen. Kevyt, mutta täyttävä kasvisruoka.

kasvispannu1

kasvispannu2

kasvispannu3

Näillä eväillä toivottelen sinulle aurinkoista keskiviikkoa!

– Noora

 

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta