I love food

Ruoka on yksi elämän nautinnoista. Arkisin tulee syötyä suhteellisen askeettisesti ja samoja ruokia. Lomalla kuitenkin tykkään kokeilla uusia ruokia ja nautiskella hyvällä omallatunnolla. Se ei tarkoita sitä, että pitäisi aamusta iltaan mässätä. Itselle se tarkoittaa lähinnä, että kaloreita ei lasketa, mutta ei vedetä täysin överiksi. Olin viime viikolla lomareissulla Varsovassa ja siellä pääsikin nautiskelemaan ruoasta. Varsova oli täynnä ihania kahviloita ja ruokapaikkoja. Mikä parasta, ruoka on edullista. Aloitimmekin ruokaorgiamme välittömästi siirtymällä suoraan lentokentältä brunssille Bulke Przez Bibulke -nimiseen paikkaan. Valitsimme listalta leipäkorin levitteineen, smoothiet, pannukakkuja lisukkeilla. Ah, superhyvä aamiainen.

bagel

smoothie2
Freshit smoothiet <3
brunch
Pancakes & leipää. Leivän päälle suklaalevitettä, hunajaa ja hilloa.

Ei se syöminen siihen loppunut. Olin varannut meille illaksi pöydän Hoza -nimisestä argentiinalaisesta pihvipaikasta. Siis jos joskus olette Varsovassa, niin menkää sinne! Löysin paikan Tripadvisorin kautta. Erittäin miellyttävä ja henkilökohtainen palvelu. Ja ne pihvit! Jos jostain pihvistä voi sanoa, että sulaa suussa, niin se oli tämä! Itse tilasin chorizo -makkaraa ja en ymmärrä, miten sekin voi maistua niin hyvältä. Tilasimme myös punaviiniä, josta ei mitään hajua mitä se oli, mutta maukasta. Aivan nappisuoritus. Saattoi muutama drinksukin mennä illan aikana.

hoza
Illallinen Hozassa. Jos olette Varsovassa, niin MENKÄÄ.

Aivan meidän huoneistomme alakerrassa oli smoothie/mehubaari Moodie, josta kävimme nappaamassa parina aamuna aamiaista. Löytyi paljon valinnanvaraa ja parhaimpia olivat vihersmoothiet, josta ykkösenä hyvin päivän käyntiin päräyttävä ”persilja, omena, sitruuna -setti.”

cafe

moodie2

smoothies
Vasemmalla taisi olla omena, sitruuna, pinaatti ja oikealla punajuuri, porkkana.

Rakastan cupcakeja. Ei mitään kuivia muffinsseja, vaan kunnon kuppikakkuja, jossa kunnon kreemit päällä. Lähellä meidän asuntoa löytyi paikka nimeltä Cupcake Corner, jota oli tietenkin testattava. Enkä pettynyt. Ihanan tuhtia tavaraa.

cupcakecorner
Cupcake Corner. Alhaalla oma valintani Oreo cupcake ja ylhäällä makuna kirsikka-kookos.
cheesecake
Juustokakkua ja tiramisua.

Varsova tarjosi meille huokeanhintaista ruokaa, juomaa ja makeita herkkuja. Nyt jaksaa taas painaa töitä ja syödä terveellisesti. Reissujen jälkeen kotiin ja omaan arkeen on mukava palata. Ehkä seuraavaksi voisi olla luvassa hieman treeni-asiaakin, kunhan tässä itse pääsen takaisin ruotuun. 🙂

<3:llä Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta