Eksynyt omaan elämään

Tiedättekö sen fiiliksen, kun ei tiedä yhtään mitä elämältä haluaa? Ihan kuin olisit eksynyt omaan elämääsi. Tuntuu kun kaikki muut menevät elämässään eteenpäin ja sinä vain junnaat paikoillasi. Pää on niin täynnä ajatuksia, ettei niistä saa mitään selkoa. Ahdistaa, kun pitäisi mennä eteenpäin. Mutta minne? Minne mä meen? Aika ajoin minut valtaa päätön levottomuus.

personal-trainer

Joskus tuntuu, että koko maailma on avoinna ja kaikki on tosi jees. Ja sitten on päiviä, jolloin on pakko nostaa kädet pystyyn. Mistään ei tule mitään. Mikä minusta tulee isona? Haluanko lapsia vielä? Pääsenkö ikinä naimisiin? Tulee tunne, että minunhan piti jo olla naimissa, minulla piti olla 2 lasta ja minun ei pitänyt olla enää töissä tässä samassa työpaikassa. En usko kolmenkympin kriiseihin, mutta mitä jos tämä on sitä? Järki sanoo, että kaikki tämä on turhaa, mutta mieli se vaan jatkaa sekoiluaan.

Täydellinen kroppa, viimeisen päälle kiillotettu koti, unelmien työpaikka ja maailman ihanin kotitöihin osallistuva puoliso, unohtamattakaan kahta lasta, jotka eivät itke koskaan.

Sitäkö olisi täydellinen elämä. Tätä se on aika monella jos on some-päivityksiä uskominen. Samaan aikaan itse keräilet likapyykkiä lattialta, einesmakaronilaatikko lämpenee mikrossa ja kiroat kun taas unohdit palauttaa joululomakyselyn päiväkotiin. Ihmettelet, miten jengillä on varaa käydä joka viikonloppu jossain Farangissa syömässä, kun itse pähkäilet, mistä revit rahat ruokaan, nimimerkillä vielä viikko tilipäivään.

Saat kaiken, minkä vain haluat! Teet vain kovasti töitä! Tämä lausahdus ottaa aivoon ehkä eniten silloin kun tämä sekavuus iskee päälle.

shapeup1
Joskus sitä eksyy omaan elämäänsä.

Ihana Maaret Kallio sanoo suorat sanat Kodin Kuvalehden artikkelissa: ”Saatat yltää huipputekoihin, mutta ihmisenä olet aina keskinkertainen.” Tällä hän viittaa siihen, että me kaikki ollaan ihmisinä taviksia, niin sanotusti samalla viivalla. Voimme tehdä täydellisiä tekoja, mutta ihmisenä olet silti tavis, joka mokaa ja menestyy.  ”Pystyt hankkimaan täydelliset ripset ja kropan, mutta ne eivät muuta sinua täydelliseksi naiseksi.”

Kaikissa painonpudotus -ohjelmissa annetaan ymmärtää, että sinusta tulee täydellinen vaimo, äiti sekä työntekijä, kun ne kilot on karistettu. Kilojen tilalle tulee automaattisesti täydellinen elämä. Se on automaatio. Kylmä totuus jos Maaretia on uskominen, että ihmisenä olet ihan sama Pirkko ennen ja jälkeen kilojen. Suorituksilla ei voi lunastaa täydellisen vaimon tai vanhemman viittaa.

personal-trainer-noora-kenttamaa  shapeup

Tällä kirjoituksella ei ole mitään punaista lankaa ja on yhtä sekava kuin minun pääni sisältö. Kuvatkaan eivät liity millään tavalla tekstiin. Ovat Varsovasta sekä Auschwitchista. Ehkä huomenna jo ajatus virtaa selkeänä ja asiat loksahtelevat kohdilleen. You wish. 🙂

Sekavaa päivää!

Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta