Anna tänä vuonna joululahjaksi hyvää oloa!

Mihin tämä aika on taas mennyt? Ihan pian on joulu. Aiheuttaako sinulle joulun lähestyminen paniikkia ja ylimääräisiä sydämentykytyksiä vai oletko henkeen ja vereen jouluihminen? Hankitko joululahjat hyvissä ajoin jo syksyllä vai sinkoilet paniikissa päivää ennen aattoa kauppakeskuksissa?

Mitä ostaa tyypille, jolla on jo kaikkea? Suklaata, villasukkia, boksereita, you name it. Mitä jos ostaisit tänä vuonna lahjan, jolla annat saajalleen omaa aikaa ja hyvää oloa. Personal training-paketti on oiva lahja tyypille, joka on hukkunut ruuhkavuosien pyörteisiin. Liikunnallinen lahja on parasta mitä voit rakkaimmallesi tarjota.

Anna tänä jouluna lahjaksi hyvää oloa!

lahjakortit
Anna tänä jouluna rakkaimmillesi lahjaksi hyvää oloa.

Marraskuun loppuun mennessä ostetut lahjakortit -20% edullisemmin koodilla

”kunnonlahja2016.”

Lahjakortin hankit ottamalla yhteyttä sähköpostilla noora@shapeup.fi.

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta