Missä mä treenaan?

Itsellä on ollut urheilemisen suhteen pitkä kuiva kausi. En ole oikein syttynyt mistään. Ennen niin rakkaat kuntosali ja lenkkeily alkoivat maistumaan puulta. Ei oikeastaan edes huvittanut treenata. Meni yli kuusi kuukautta, kunnes löysin oman paikkani. Ja se on Movement Center. Tällä mun uudella lempparisalilla on Helsingissä kaksi toimipistettä. Toinen Käpylässä ja toinen Hakaniemessä. Valittavana on hurja määrä erilaisia ryhmätunteja. Eikä kyse ole mistään spinningistä tai body pumpista. Ryhmäkoot ovat maltillisia, jotta henkilökohtainen opastus on mahdollista. Voi valita voimatunteja, liikkuvuustunteja tai käsilläseisontatunteja. Treenaan siis tällä hetkellä alla olevissa tunnelmissa:

movement-center-treenit
Täällä mä treenaan.

movement-center-hakaniemi

movement-center-ra%cc%88kki

Alkuun suositeltiin 6 viikon kestävää starttikurssia, jossa opetetaan Movement System -valmennuksen tiedot ja taidot. Tämä Movement System -valmennusmalli on Jukka Rajalan kehittämä harjoittelumalli, jossa voima, liikkuvuus, ketteryys ja taito muodostavat kokonaisuuden. Aloitin parisen viikkoa sitten Movement Centerillä starttikurssin, jonka ajattelin olevan itselleni täysin turha, koska tietoa löytyy jo ennestään. Ja muistan verranneeni kurssia Crossfitistä tuttuun On ramp -kurssiin. Olin kyllä vertauksessani niin väärässä, kuin voi vain olla. Kuvittelin olevani jokseenkin hyvässä kunnossa, mutta kurssilla otetaan kyllä luulot pois. Pääasiassa olemme tähän mennessä harjoitelleet kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Muun muassa leuanvetoa ja punnerruksia. Osa liikkeistä tehdään täysin eri tyylillä, mitä olen itse oppinut tekemään. Toisaalta kurssilla on selitetty ja perusteltu, miksi tietyt liikkeet tehdään niin kuin he opettavat. Olen siis itsekin joutunut koville, kun vuosia sitten opitut asiat ja tyyli treenata käännetäänkin päälaelleen.

movement-center-sali

movement-center-painot

kahvakuula

Movement Centerillä saa ammattitaitoista ja henkilökohtaista opastusta. Tavoitteena ei ole rikkoa sinua, vaan liikkeet tehdään oikein tai ei ollenkaan. 🙂 Ryhmäkoot ovat pieniä, joten salilla saa Personal training -tasoista opetusta. Parasta Movement Centerillä on kuitenkin se, että kun astun salin ovesta sisään, tulee tunne että tulisin kotiin. Ei turhaa pönötystä eikä fitness laiffia.

Miksi treenaan Movement Centerillä? Siellä valmentajat selittävät perinpohjin, miksi liikkeet tehdään niinkuin ne tehdään. Kaikkeen tekemiseen on jokin syy ja pointti.

Kaikista paras juttu on, että sain ottaa lapsen mukaan treeneihin. Minulla ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia osallistua starttikurssille, joka on kahdesti viikossa tiettynä kellonlyömällä. Kun kysyin asiasta, vastaus oli, että tottakai voi tulla. Siellä se poika katselee mielenkiinnolla treenejä ja kun mielenkiinto loppuu, siirtyy hän temppuilemaan renkaisiin tai köysille. 🙂

movement-center-roope
Poika mukana treeneissä. Tän takia tää on mun uus lempparisali.

Treenipaikalta odotan paljon. Hyvää kannatti kuitenkin etsiä ja nyt koti on löytynyt. <3

Sporttista viikonloppua toivottaa:

Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta