Mitä uusi vuosi 2017 tuo tullessaan?

Onko sinulla tapana tehdä uuden vuoden lupauksia? Ovatko ne lupaukset pitäneet? Tämä vuosi on minulle ollut harvinaisen vaikea. Yrittäjyyden alkutaival osoittautui haasteellisemmaksi, kuin kuvittelin. Tiesin, että se tulee olemaan tuskallisen haastavaa, mutta en silti osannut kuvitella, miten rankkaa on ottaa vastoinkäymiset vastaan, kun kyse on omasta yrityksestä. Se on vähän kuin oma vauva. Mun tuotos. Henkisesti ollaan käyty pohjalla, mutta aina sieltä on noustu. Kaikki on pitänyt opetella itse ja yleensä, kuten omiin tapoihini kuuluu, kantapään kautta. Silti en valita, että tähän rumbaan lähdin. Minusta on tullut vahvempi ja vaikka kaikkea kuraa onkin tullut eteen, usko tulevaan on suurempi kuin ikinä. Alussa tuli nostettua kädet pystyyn, jokaisen vastoinkäymisen myötä. Nyt en ota enää asioita niin henkilökohtaisesti ja mieti automaattisesti, että minussa on jotain vikaa. Yrittäjyys kasvattaa.

shapeup-future
Vuosi 2016 lähenee loppuaan ja nyt suunnataan katse tulevaan.

Vuosi 2017 tarkoittaa minulle uuden alkua. Mikään tekeminen ei sinänsä muutu, mutta on helpompi jättää kaikki negatiivinen vuoteen 2016 ja aloittaa tuore vuosi puhtaalta pöydältä. Seurasin tiiviisti Saara Aallon X Factor -taivalta ja pakko nostaa tytölle hattua. Jotenkin liikutti, että nainen on 15 vuotta yrittänyt ja yrittänyt ja nyt se palkittiin ja isosti. Koskaan Saara ei luovuttanut ja jaksoi uskoa unelmiin. Siinä esikuvaa itse kullekin!

shapeup-outdoors shapeup-squat-2

shapeup-pushup shapeup-squat

Mitä uusi vuosi 2017 tuo tullessaan?

Haluaisin uskoa, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Ennemmin tai myöhemmin. Pitää uskoa unelmiin ja ottaa se ensimmäinen askel. Jos sitä askelta ei koskaan ota, niin mitään ei tapahdu. Pelkäämme niin paljon epäonnistumista, ettemme uskalla edes yrittää. Unelmien eteen tulee kuitenkin tehdä töitä. Mikään ei tule ilmaiseksi, mutta mikäpä tässä elämässä ilmaista olisi. Kotoa harvemmin tullaan hakemaan, ainakaan minulla ei ole niin hyvä munkki käynyt. Kaikki duuni on täytynyt tehdä itse.

Aion tulevana vuonna laittaa uuden vaihteen päälle, mitä tulee yrittäjyyteen. Aion antaa enemmän aikaa läheisille. Treenit jatkuu mun uudella lempparisalilla, josta voi lukea lisää täältä. Ja ihan pakko päästä reissuun! Veri vetää kaukomaille. En aio luvata mitään konkreettista, muuta kuin että yritän parhaani ja katsotaan, minne se minut vie. Sen täytyy riittää. 

Ihanaa joulun odotusta!

Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta