Minilomalla aurinkoisessa Barcelonassa

Pitkästä aikaa ehdin myös kirjoittelemaan. Parisen viikkoa sitten käväisin minilomalla rakkaan ystävän luona Barcelonassa. Entinen työkaverini Krisse on muuttanut hetki sitten tuonne aurinkoiseen Barcelonaan. Ai että tuo aurinko ja valo tuli tarpeeseen. Vietin reissussa kolme kokonaista päivää, ja tuntui että sai vain pintaraapaisun kaupungista. Onneksi sinne pääsee takaisin ja uutta reissua onkin luvassa keväällä.

Aurinko helli lomalaista joka päivä. Tuli ihan kevät fiilis. Tähän lomaan kuului treeniä ja maittavaa ruokaa sopivassa suhteessa. 🙂 Käytiin testailemassa parit vege-mestat. Ystäväni on kasvissyöjä, joten oli kiva, ettei tarvinnut tapella ruokapaikoista. Itse en tosin ole 100% kasvissyöjä, mutta enemmän ja enemmän kallistun sinne puolelle.

Ihana valo, ihana Barcelona <3
Aalto yllätti matkailijan. Saappaat saattoivat hörpätä hieman merivettä. Kesä kuivaa. 🙂

Eräänä aamuna lähdimme Krissen kanssa kiipeämään bunkkereille. Eli jyrkkää nousua noin 20 minuuttia, jonka jälkeen meille aukeni huippunäkymät. Ylhäältä näki koko kaupungin. Suosittelen! Käytiin Krissen kanssa tuolla korkeuksissa kuvaamassa treenivideota, joka pian myös nähtävissä.

Jos mesta kiinnostaa, niin lukaise täältä lisää: Bunkers del Carmel. 

Parasta antia reissussa seuran lisäksi oli ruoka. Ylipäätään se , että syö ulkona on minulle luksusta, koska kotisuomessa sitä ei juuri tule tehtyä. Kävimme muun muassa sushi buffetissa, jossa sushia oli joka lähtöön. Oli lisäksi myös kiinalaista sekä jälkkäriä. Ehkä tässä kohtaa määrä korvasi laadun, mutta sushi oli kyllä maukasta ja kelpasi bunkkereille kiipeämisen jälkeen loistavasti. Ravintolassa oli myös kasoittain mereneläviä, vihanneksia sekä lihaa, joita pystyi kasaamaan lautaselleen ja antamaan kokille grillattavaksi. Superhyvää!

Flax&Kale -niminen kasvisruokaravintola on kokeilemisen arvoinen paikka. Sieltä saa tilattua hieman erilaiset hampurilaisateriat. 🙂 Jos halajat terveellistä, mutta maukasta kasvisruokaa, niin kokeile tätä. Annokset pienehköjä, joten suosittelen myös alkuruuan ottamista.

Last but not least. Kävin kokeilemassa Beach Fit Barcelonan järjestämiä treenejä rannalla. Treenit starttasivat maanantaina klo 7. Luvassa oli juoksua hiekalla, burpeita, hyppyjä, punnerruksia, pariharjoituksia sekä vielä lisää juoksua. 🙂 Todella raskas setti, mutta ai että miten mukavaa. Oli muutenkin siistin näköistä tulla aamuvarhaisella hiljaiselle rannalle. Treenin edetessä näki samalla, kun aurinko nousi. Aika loistava päivän aloitus.

Kaiken kaikkiaan loma tuli tarpeeseen. Aina ei tarvitse monen viikon lomaa, jotta voi lähteä reissuun. Suosittelen myös parin päivän minilomia. Ei koko kaupunkia tarvitse nähdä kerralla.

Pelkästään se, että pääsee omista, tutuista kuvioista hetkeksi pois auttaa. Stressi ja huolet jää kotiin.

Ulkomailla on aikaa vain istuskella ja katsella elämänmenoa. On aikaa haahuilla kaupungilla. On aikaa istua ravintoloissa, kahviloissa, puistoissa. Kumpa saamaa kiireettömyyttä osaisi harjoittaa myös täällä kotona.

Rentoa sunnuntaita ihmiset!

Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta