Nooran Treenissä: (kolmen) KYMPIN KUNTOON!

Blogin puikkoihin on hetkeksi tarttunut Nooran treenattava Emma! Sain mahdollisuuden dokumentoida treenini edistymistä tällä ShapeUp:in ”Nooran treenissä” blogissa! Noora teki mulle kotitreeniohjelmat ja käy myös säännöllisin väliajoin piiskaamassa meikäläistä ruotuun 😉

(kolmen) kympin kuntoon!

Kesällä minulle tulee täyteen kunnioitettavat kolmekymmentä ikävuotta ja haluisin antaa itselleni lahjaksi paremman kunnon ja terveyden (harkistin vakavasti myös Las Vegasin matkaa tai kulmien kestopigmentoitia). Vaikka minulla on hiukan liikuntataustaa, niin pienen pohdinnan jälkeen tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tarvitisin tukea treeniin, joten personal trainerin hankinta oli melkein ehdotonta. Halusin treenarin joka luo raamit, mutta ei rajoita liikaa. Ei siis pelkkää rahka-kana-mehukeittodiettiä ja kuntosalia kuudesti viikossa, vaan pikemmin perinteistä treeniä ja järkevää syömistä. Tahdoin, että treenaaminen olisi ennen kaikkea kivaa!

kuntoon

No mikä sitten on minusta kivaa treenaamista?

Moni varmaan osaa heti sanoa, että mikä treenaaminen ei ole kivaa ja hankalampaa voi olla mainita mieluista liikuntaa. Haluaisin nähdä itseni harrastamassa pilatesta kotiterassilla aamuauringon säteiden osuessa kimmeltäviin ja kiinteisiin vatsalihaksiini. Haluaisin myös nauttia treenin perään raikkaan raakaruoka-annokseni tai sitten super(hyper)foodsmoothieni, kiirettömästi ja vaivattomasti. Totuus on kuitenkin toiselainen ja tavoitteissa pitää olla realistinen. Pyysin siis Nooralta ohjelman jota minun on oikeasti mahdollista toteuttaa: käytännöllisen treenin ja yksinkertaiset liikkeet jotka voi tehdä myös kotona. Joku on joskus sanonut että pitäisi harrastaa sellaista liikuntalajia jota harrastaisi ilman terveysvaikutuksiakin, eli pelkästä liikkumisen ilosta. Itselleni sellaista koiranomistajana on kaikki ulkoilu, joten osan treeneistäni Noora suunnittelee lenkkipolun varrelle ”ulkosalille”.

Tavoitteena hyvä fiilis ja fressi olo

Keväämällä haaveissani on myös maastopyöräillä eri mäissä! Ennen kaikea tavoittelen hyvää fiilistä ja fressiä oloa. Suorittamisen poistin kokoaan tästä keissistä enkä esim käynyt vaa’alla projektn alussa tai mittailut reiden ympäryksiäni. Tavoitteenani ei siis ole bikifitness-kisat, tritathloni tai mikään hurja painonpudotus. Parhaita ja hyväntuntuisia treenejä!

Palataan asiaan viikon päästä!

-Emma

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta