ROCK YOUR DREAMS – unelmat todeksi!

Ihan huippupäivä eilen, joka huipentui hyvinvointi-iltaan Lavli Living Roomissa Helsingin keskustassa. Ajattelin pikaisesti tulla kuvien ja muutaman eilen heränneen ajatuksen muodossa tulla toivottamaan teille ihanat viikonloput. <3

unelmat

Unelmat käyvät toteen!

Olen ennen ajatellut, että kaikille muille vain tapahtuu hyviä asioita. Minua vain siunataan epäonnistumisilla ja minun on tyydyttävä sijaani. Viime vuonna päätin toisin. Nyt aion edes yrittää tavoitella unelmaani ja perustin oman yrityksen. Olin koko ajan päivätöissä ja hapuillen yritin saada nimeäni näkyviin ja mietin, että miten saan tämän valmennustyöni aluille. Epätoivon ja useiden kaatumisten jälkeen, nyt vajaa vuosi myöhemmin, olen pystynyt lopettamaan päivätyöni ja voin kutsua itseäni yrittäjäksi! Jossain vaiheessa usko meinasi loppua, mutta tässä ollaan. Unelmat ne vain käy toteen, mutta kyllä se töitä vaatii.

unelmat

unelmat

Tukekaa toisianne – GIRL POWER!

En ole itse juurikaan kilpailuhenkinen, enkä osaa tehdä bisnestä hinnalla millä hyvänsä. En jyrää muita, olen ennemminkin liian kiltti. Vaikka kiltit tytöt on nykyään todella OUT, uskon, että hyvä tulee hyvän luo. 🙂 Olen saanut urani alussa ja saan vieläkin hurjasti kannustusta ja apua muilta, joten olisi vääryys jos en tarjoaisi omaa apuani sitä tarvitseville. Suomessa ylipäätään tulisi kannustaa enemmän yrittäjyyteen ja varsinkin naisia!

Oli ihana huomata eilen järjestetyssä hyvinvointitapahtumassa, että vaikka suurin osa toimi samalla alalla, oli kaikilla hyvä pössis, eikä kateutta tai veristä taistelua ollut ilmassa. Tämä työ olisi muuten hyvin hyvin yksinäistä puuhaa, joten oli ihana jakaa ajatuksia kollegoiden kanssa eilen. GIRL POWER!

unelmat

unelmat

unelmat

Delight – terveellinen ja maukas proteiinipatukka

Menossa mukana olivat myös Delight -proteiinipatukat, joita itse käytän herkuttelussa sekä kiireessä välipalan muodossa. Nyt on tullut makoisia uutuuksia muun muassa Choco Brownie. Tämä patukka sulaa suuhun ja pärjää jo todella hyvin makean nälkään. Ainakin itsellä toimii, koska suklaa on SE juttu. Choco Brownie -patukassa on 2 g hiilihydraattia, 13 g kuitua sekä 14 g proteiinia. Kaiken lisäksi se on gluteeniton. Patukka sisältää myös paljon vitamiineja, joten minun ja monen muun mielestä todella hyvä jo ravintoarvojensa puolesta proteiinipatukoiden kirjavaan seuraan.

unelmat

unelmat

Fitcard on treenikortti puhelimessasi

Tapahtumassa oli Fitcardin edustajat kertomassa tästä ainakin minulle uudesta palvelusta. Kyseessä on applikaatio, jonka kautta voit ostaa kertakäyntejä haluamasi määrän. Nämä kertakäynnit voi käyttää missä vain ja paikkoja on Suomessa yli 100. Voit siis valita tunteja niin joogasta tanssiin. Voit käydä kokeilemassa seinäkiipeilyä tai kuntoilla vaihtelun vuoksi eri kuntosaleilla.

Kirjoittelen Fitcardista jatkossa lisää , kunhan ehdin kokeilemaan kuinka homma toimii käytännössä. Mutta kuulostaa lupaavalta ja varsin toimivalta ainakin näin liikunta-alan yrittäjänä, kun ei pysty sitoutumaan mihinkään säännölliseen harrastukseen. Voi harrastaa ilman kuukausimaksuja valitsemassaan paikassa. Kätevää ja liikunta pysyy väkisin monipuolisena!

unelmat

unelmat

unelmat

unelmat

Muistakaa unelmoida! Ihanaa viikonloppua! <3

Noora

noorakatariina

4 vastausta artikkeliin “ROCK YOUR DREAMS – unelmat todeksi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta