PARHAAT VINKIT KOTITREENEIHIN!

Aion tässä postauksessa jakaa mun parhaat vinkit kotitreeneihin. Näin aloittavana yrittäjänä, osittaisena palkkatyöläisenä sekä äitinä, aika on lievästi sanottuna kortilla. Oikeastaan ainoa mahdollisuus on treenata kotona jos aion ylipäätään ehtiä jotakin tekemään. Ja kotona treenaaminen on nimenomaan MAHDOLLISUUS. Sen kun hyppäät ylös sohvalta ja alat sykkimään. Kotitreenit pidän itse simppeleinä ja nopeina.

Parhaat vinkit kotitreeneihin

Parhaat vinkit kotitreeneihin

Kotisali = paras sali

Vaikka asuisit kuinka pienessä asunnossa, ei tekosyitä kotona jumppaamiseen ole! Senkun siirrät pöytää ja tuolia vähän sivuun, niin kuntosalisi on valmis. Keskustelin tuossa reilu viikko sitten erittäin inspiroivan naisen kanssa Lavli Living Roomissa järjestetyssä hyvinvointi-illassa.  Lotta Merenmies laihdutti 60 kiloa, josta meni vaatimattomasti suoraan fitnesskisoihin. Tämä fitnessmaailma ei niinkään minua innosta, mutta oli hienoa kuulla tarina tämän mahtavan painonpudotuksen takana. Hän kertoi, ettei olisi kuuna päivänä voinut mennä ylipainoisena kuntosalille. Pelkkä ajatus ahdisti. Lotta kertoi aloittaneensa elämäntapamuutoksensa mainoskatkojumpalla. Se mielikuva, että fitnesspimut on luonnostaan lihaksikkaita ja rasvattomia on kyllä hyvin väärä. Kyllä siellä on todella iso duuni taustalla. Jos meinaa päästä rautaiseen kuntoon, niin se vaatii sen aloittamisen. Alkoi se sitten Lotan tavoin mainoskatkojumpalla tai kävelylenkeillä, sillä ei ole merkitystä. Kuntoilu ei oikeasti ole mitään rakettitiedettä. Sen kun nostaa pyllyn ylös tuolilta ja lähdet tekemään!

Muutamalla välineellä lisätehoja kotitreeneihin

Hankkimalla muutaman välineen kotiisi, saat lisätehoja kotitreeneihin. Kahvakuula, vastuskuminauha, renkaat, leuanvetotanko ovat välineitä, jotka mahtuvat pienempäänkin asuntoon. Minä rakastan kahvakuulailua, joten sen hankkisin ensimmäisenä. Kuulalla saat harjoitettua voimaa ja kestävyyttä. Kuula kulkee näppärästi mukana ulkotreeneissä – jopa mökillä.

Parhaat vinkit kotitreeneihin

Parhaat vinkit kotitreeneihin

Aloita kotitreenit 1 minuutilla / päivä

Ensi viikolla kannattaa pysyä valppaana, koska aion haastaa jokaisen aloittamaan kotona jumppaamisen ennen töihin menoa. Ja kuten otsikosta näkyy, se vie sinulta vain 1(yhden!) minuutin aikaa per päivä. Voisin vaikka vannoa, että jokaikinen tähän kykenee. Aion siis varastaa sinulta ensi viikosta alkaen yhden minuutin aikaa ja toivon, että saisit siitä mukavan aamun aloituksen. Pysykee kuulolla!

Nyt toivottelen teille mahtavaa torstaita! Se olkoon toivoa täynnä. 🙂

-Noora

Kuvat: Marianne Sendenali

Kuvauspaikka: Töölön Kisahalli

Käy tykkäämässä ShapeUpin facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta