7 AM WORKOUT CHALLENGE – Päivä käyntiin minuutin treenillä!

Tänään alkoi Facebookissa viikon mittainen haaste nimeltään 7 AM Workout Challenge! Haastan sinut aloittamaan jokaisen arkipäiväsi 1 minuutin treenillä ennen töihin lähtöä. Mitä järkeä on jumpata vain yhtä minuuttia? No minäpä kerron. 

Mieti, miten hyvin ja energisesti päiväsi tulee alkamaan pienen hengästymisen jälkeen. Olo on virkeämpi, jopa itsevarmempi. Jos päivän aloittaa näin reippaasti, motivoi se mahdollisesti liikkumaan myöhemmin päivän aikana. Aamujumpan jälkeen on voittaja-fiilis! Muistele sitä tunnetta, mikä sinulle tulee kunnon treenin jälkeen. Minuutissa et ehkä saa yhtä hienoja tuloksia kuin pidemmän treenin jälkeen, mutta takuulla se on parempi kuin nolla minuuttia liikuntaa.

Monet kuvaavat liikuntasuorituksen jälkeistä hyvää oloa sekä rentoa mieltä. Selitys lisää mielihyvähormonien tuotantoa tai pitoisuutta (Tohtori.) Eli toisinsanoen liikunnasta tulee parempi mieli. Ja mieti, miten hyvälle aamupala maistuu pienen jumpan jälkeen. Nälkä alkaa treenin jälkeen mukavasti kutkutella vatsanpohjassa. Varsinkin jos et ole aamupala ihminen, niin try this! Liikunta aamulla saa aineenvaihdunnan käyntiin ja aamiainen maistuu superhyvälle. Keho huutaa ravinteita herättyään. Jos et usko, niin kokeile – edes yhtenä aamuna.

7 AM Workout

7 AM Workout

Yritän tuoda esille matalan kynnyksen liikkumista. Ei aina tarvitse vetää tunnin hikilenkkiä, että voi sanoa treenanneensa. Kaikki ja nimenomaan J-O-K-A-I-K-I-N-E-N askel pois sohvalta on kotiinpäin. Jos et ole liikkunut aiemmin ollenkaan, niin aloita 1 (YHDEN!) minuutin jumpalla per päivä.

7 AM WORKOUT -CHALLENGE ENSIMMÄINEN VIDEO

 

Kuvat ja video : Marianne Sendenali

Kuvauspaikka: Töölön Kisahalli

Käy tykkäämässä ShapeUpin facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

Loistavaa maanantaita!
-Noora
noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta