NOORAN TREENISSÄ : Pihalla PT:n potkittavana (sisältää videon!)

Blogin puikkoihin on hetkeksi tarttunut Nooran treenattava Emma! Sain mahdollisuuden dokumentoida treenini edistymistä tällä Shape Up:in ”Nooran treenissä” blogissa! Noora teki mulle kotitreeniohjelmat ja käy myös säännöllisin väliajoin piiskaamassa meikäläistä ruotuun 😉

Kunto-ohjelmaani kuuluu myös varsinainen kuntoilu, eikä pelkästään siitä kirjoittaminen 😉 Joten tänään jaan hieman tuntemuksia treeneistäni. Noora kursi kasaan aika oivan paketin, joka sisältää noin neljä harjoitusta viikossa. Sisällä tehtävät treenit on mahdollista tehdä kotona ja ulkotreenipaikalle matkaa kertyy noin 500 m. Ei siis voi ainakaan keksiä tekosyitä laiskotteluun, kun sali on käytännössä siellä missä itsekin.

PT TULI TALOON

Mielenkiintoisinta mielestäni Nooran valmennuksessa ei kuitenkaan ole se, että treeneistä ei kehtaa niiden käytännöllisyyden takia lintsata, vaan se että Nooran treenissä palveluun kuuluu, että personal tariner tulee oikeasti himaan asti potkimaan. Toisin sanoen tämä siis todistaa: ”ei sinua kukaan kotoa tule hakemaan”-fraasin täysin vääräksi: kyllä muuten tulee!
Nooran valmennuksiin oikeasti kuuluu, että hän lähtee kiireisten koteihin sen sijaan että treeniä tehtäisi välttämättä kuntosalilla. Rehellisesti sanottuna en ollut edes ajatellut, että näin luovasti voi toimia ja onhan ”kotiinkuljetuksen” mahdollisuus kieltämättä aivan tätä päivää.

Mahtava idea, jonka avulla asiakkaalle on useampia hyötyjä: kunto kohenee ja tuleepahan imuroitua!

nooran treenissä

KUVA KERTOO ENEMMÄN

kuin tuhat sanaa, ja video enemmän kuin tsiljoona- vai miten se menee. Tästä syystä heitän tämän blogin kylkeen treeneissä kuvatun vlogin. Ajatus videon kuvaamiseen syntyi vasta menomatkalla, mutta kivan setin siitä sai kyhättyä kasaan. Harmikseni kuitenkin jouduin editointivaiheessa jättämään pois useita mielenkiintoisia koiran pissan haistelua koskevia keskusteluja, sillä pituutta pätkälle alkoi kertyä vähän liikaakin.

Ehkä kasaan ne myöhemmin omaksi videokseen, mutta sitä ennen hieman hikeä, haukuntaa ja Nooran 10 leukaa olkaa hyvät!

 

-Emma

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta