PERSONAL TRAINERIN UUSI ALKU?

*Alku -valmennus saatu blogin kautta.

Tässä on mun uusi alku. Ensinnäkin Kukka Laakso. Super. Olen jo vuosia ihastellut hänen tyyliään kirjoittaa. Hän on vakuuttava ilman , että saarnaa. Ehkäpä juuri siksi häntä on helppo uskoa. Mikä tämä Alku sitten on? Alku on tehokas nettivalmennus painonhallintaan ja hyvinvointiin. Se sisältää kattavat opit ravitsemukseen sekä ruokavalioon, reseptejä ja myös motivaatio- ja muutostehtävät. Alku -ruuat on gluteenittomia ja maidottomia. Se vähän jännittää, mutta pistetään kokeiluun. Materiaalia on jo valmennuksen puolesta saatu ja alkulaisten facebook-ryhmässä kuhisee. Innolla odottelen, kun valmennus virallisesti starttaa 10.4.

Miksi personal trainer ei pärjää itse? Hyvä kysymys. 🙂 Syy miksi halusin kokeilla nettivalmennusta, on lähinnä siinä että minulla ei ole tällä hetkellä jaksamista tai kiinnostusta yrittää itse. Treenejä keksin vaikka millä mitalla ja olen päässytkin säännöllisesti nyt jumppailemaan. Ne tulokset nyt vaan tehdään siellä keittiössä. Olen ollut kevään juoksemassa koko ajan ties minne ja ateriat (=proteiinipatukat ja riisipiirakat) on nautittu usein autossa. Ja sitten tää perus: liian pitkä päivä, liian vähän ruokaa, palkitsempa itseni suklaalla. Ja sipsillä. Pizzalla. Suutarin lapsella ei ole kenkiä. En ole sen kummempi ihminen kuin kukaan muukaan ruuhkavuosissa rypevä kansalainen. Joten siksi Alku.

Kyllä minulle tämä massakausi alkaa riittämään. Olen joskus vuosikausia sitten kokeillut erästä nettivalmennusta ja olin koko sen ajan niin onneton. Ei tuntunut elämältä. Tuntui, että mitään ei saanut syödä ja ihan kuin olisin ollut dieettivankilassa. Tämän aiemman kokemuksen vuoksi olen hieman kammoksunut nettivalmennuksia ja olen itsekin suuntautunut personal trainerin työssä henkilökohtaiseen valmennukseen. Mutta. Koska kaipaan uusia tuulia ja inspistä mun syömiseen, annoin nettivalmennukselle vielä mahdollisuuden.

Mun uusi ALKU

Alku -valmennus painottaa omaa ajattelua. Se pitää asiat simppeleinä. On kasvisruokavinkkejä. Se on armollinen. Näiden seikkojen vuoksi kokonaisuus vaikuttaa hyvälle.

Aion siis olla tikissä, kesäkunnos, mitä lie! Pääasiassa tahdon vain löysät pois ja tuntea olon hyväksi. Hakusessa ei maailman kirein kunto, mutta se oma paras kunto. Jos luit kirjoitukseni loppuun palamisesta, niin vuosi sitten mentiin hieman syvemmissä vesissä. Niiltä ajoilta muistona muutama kilo, josta voisin nyt luopua. Tämä on mun uusi Alku.

Alla kuvaa ekasta päivästä, joka ei ollut täydellinen, mutta minusta aika ALKUMAINEN. Meinasi heti kaatua suunnittelemattomuuteen, kun kävin vetämässä pelkän smoothien voimin parit ulkotreenit. Tietenkään en ollut varustautunut omin eväin, joka tietenkin kostautui.

Aamiainen

Smoothie, jossa basilikaa, mansikkaa, mustikkaa, banaania, avokadoa, mansikanmakuista heraa sekä pinaattia. Kyytipoikana kahvi.

uusi alku

Välipalat

Ulkotreenien jälkeen kaupasta välipalapatukka huiviin. Riisikakut maapähkinävoilla meni päivälliseksi jauhelihakeiton jälkkärinä.

uusi alku

uusi alku

Lounas & Päivällinen

Lounaaksi ja päivälliseksi meni helppouden takia sama setti elikkä annos jauhelihakeittoa. En ole kotona kokkaillut punaisesta lihasta ehkä vuoteen (!) mitään, joten oli jo aikakin. Keitossa ihan perusjuttuja eli 600 g luomu naudanjauhelihaa, 3 pussia keittovihanneksia sekä sipulia. Maustoin balsamicolla, suolalla, pippurilla sekä tomaattipyreellä. Simppeliä, mutta hyvää. 🙂

uusi alku

Iltapala

Ennen nukkumaanmenoa meni munakas, kasa paprikaa ja porkkanaa. Masu täynnä oli ihmisen hyvä painua maate.

uusi alku

Mitäs sä söit tänään?

-Noora

 

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta