JALKATREENI KEHONPAINOLLA – Katso vinkit!

jalkatreeni kehonpainolla

Näin onnistuu jalkatreeni kehonpainolla!

Tämä pikainen, mutta jalat nopeasti hapottava jalkatreeni onnistuu kotona tai ulkona. Ehkä jopa paremmin ulkona, niin saat enemmän tilaa itsellesi. Mutta mikäs sen parempaa, kuin nauttia aurinkoisesta kevätilmasta treenaten ulkona?

Liikkeitä 4, joista ensimmäisenä askelkyykkykävely. Astu toisella jalalla pitkä askel eteen ja laskeudu alas niin, että taaimmaisen jalan polvi koskettaa maata. Tarkista, että molempien jalkojen polvet ja varpaat osoittavat eteenpäin. Ponnista ylös siten, että taaimmainen jalka astuu eteen ja toistetaan liike nyt toisella jalalla. Tarkoituksena liikkua koko ajan eteenpäin.

Toisena liikkeenä hieman vauhdikkaampaa menoa nimittäin hypyt eteen. Hyppää eteenpäiin niin, että laskeudut alas siten, että jalat ovat auki (kyykkyasento.) Ponnista sieltä ylös ja hyppää eteenpäin. Nyt laskeudu alas siten, että jalat ovat miltei yhdessä. Eli hypyt eteen jalat auki-kiinni-auki-kiinni -logiikalla. Kannattaa katsoa videolta. 🙂

Kolmas liike näyttää typerältä, mutta it’s worth it. Päkiähyppely eteenpäin. Raastava liike, mutta pistä kokeiluun. Yritä pysyä tiukkana koko liikkeen ajan eli liike ei lähde polvia koukistamalla, vaan ainoastaan nilkoista. Itsellä ehkä hieman liikaa koukistuu polvet, mutta älkää tehkö niinkuin minä teen, vaan niin ku minä sanon. 🙂 Pompi eteenpäin nilkkoja ojentamalla ja laskeudu alas päkiöille. Pompi eteenpäin sinne asti, kun alkaa tuntua.

Viimeinen liike on loikat eteenpäin. Ponnista kyykystä mahdollisimman pitkälle eteenpäin. Pyri pitämään paino kantapäillä. Etene vauhdikkaasti eteenpäin.

Etsi itsellesi mukavan pitkä suora, jotta saat tehtyä kyykyissä ja pompuissa 20-40 toistoa. Eikä haittaa vaikka olisi loiva ylämäki. Sitä tehokkaampi treeni! 🙂 Alla koko ”komeus” vielä videon muodossa.

Käy tykkäämässä ShapeUpin facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

Kuvaajana kukas muukaan kuin : Marianne Sendenali

Ihanaa sunnuntaita! <3

Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta