KESÄN TREENIT ON TÄSSÄ -BOOT CAMP TERVASAARESSA

MIKÄ IHMEEN KESÄKUNTO?

Kesä on just täällä. Vaikkei säästä ihan voisi uskoa. Vankka usko siihen kuitenkin on. Mutta mikä ihme on kesäkunto? Voisiko kesällä päästä elämänsä kuntoon? Ja ihan siihen loppuelämän kuntoon.

Usein meidän ikuisten laihduttajien elämä toistaa samaa kaavaa joka vuosi. Ennen kesälomia herätään siihen tunteeseen, että nyt nämä makkarat vyötäisiltä on saatava pois -hinnalla millä hyvänsä. Kirjoittaessa googleen ”laihdu 5 kiloa”, saa oivan listan ohjeita, kuinka tehdä se. Siis laihtuminen on maailman helpoin juttu. Pystyyhän jokainen (jopa kunnon bailuhirmu) varmasti pitämään tipattoman tammikuun, röökimuija olemaan pari viikkoa ilman röökiä, lihansyöjä pitämään lihattoman lokakuun ja mitä näitä nyt on.

kesän treenit

Mitä käy sitten, kun pitäisi sitoutua johonkin LOPPUELÄMÄKSI. Ja mites se kesäkunto? Itselle tulee mieleen, että se kestää just sen kesän. Jos sitäkään. Toukokuussa vedetään tiukkaa linjaa ja kesäloman alkaessa alkaa bileet. Perinteiset rasvaiset makkarat huuhdotaan alas bissellä. Ja oikeasti siinä ei ole mitään pahaa, mutta jos koko kesä toistaa päivästä toiseen samaa, ei ihmekään jos lomien jälkeen peilikuva ahdistaa ja työhousut kiristää. Miten meni noin niinkuin omasta mielestä?

Ihminen kykenee vaikka minkälaisiin suorituksiin, kunhan se on väliaikaista. Kaalikeittodieetit sun muut on ihan jees, jos hyväksyy sen tosiasian, että muutokset eivät tosiaankaan ole pysyviä.

80/20 sÄÄNTÖ

Onko parilla suklaamunalla merkitystä kokonaisuuden kannalta? Tai edes sillä suklaalevyllä silloin tällöin? Kokonaisuus ratkaisee. Sanotaan, että riittää kunhan syö 80 % oikein, voi loput 20 % syömisistä olla melkein mitä tahansa. Jos mun energiantarve on noin 2000 kaloria /päivässä. Se tekee viikossa 14 000 kaloria. Eli noudattaen 80/20 -sääntöä, 11 200 kaloria tulisi syödä siivosti ja 2800 kaloria voi olla periaatteessa mitä vaan, eikä maailma siihen kaadu. Toki jos haluaa kiristellä, niin suhdeluku on hieman eri.

Jos halajaa nopeita tuloksia, niitä kyllä saa, mutta niiden kesto on myös lyhyt ikäinen. Sanoinkin yhdelle asiakkaalleni, että joo voin tehdä sulle tarkan ruokavalion ja saan sut vaikka laihtumaan 10 kg parissa kuukaudessa – helpostikin. Peace of cake. Mutta mitä käy sen jälkeen?

kesän treenit

KESÄ ON PARAS AIKA ALOITTAA ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Kesä on mitä parhainta aikaa keventää tai keskittyä kunnon kohottamiseen. Miettikääs nyt. Sää houkuttelee liikkumaan ja ulkoilemaan. Energiaa on valon lisääntyessä enemmän. Torit ja kaupat notkuvat ihania vihanneksia ja marjoja. Terveellisesti syöminen on kesällä niin paljon helpompaa. Mansikat on ihan parasta herkkua. Grillissä valmistuu vihannesvartaat ja vaikkapa kana tai kala. Ulkona treenaaminen on ihan parasta. Varsinkin kesällä!

RYHMÄN TUELLA ELÄMÄSI KUNTOON

Jos yksin puurtaminen tuntuu tympeältä, niin ryhmän tuki (tai paine) voi olla sinun juttusi! Ryhmävalmennus on kustannustehokas tapa päästä kuntoon ja pääset liikkumaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Ryhmässä pääsee jakamaan kokemuksiaan toisten samassa veneessä olevien kanssa. Ryhmässä treenaaminen on hauskaa, mutta tehokasta. Järjestän JM Sykkeen kanssa kesän hauskimman treenileirin Tervasaaressa alkaen 12.kesäkuuta! Ohjaajana toimii allekirjoittanut ja olen kehitellyt sinne kaikkea hikistä kivaa. Leirillä pääset tutustumaan kehonpainoharjoittelun saloihin ja saatamme vierailla porrastreeneissäkin leirin aikana. 🙂 Ilmoittaudu tästä.

Kenelle Boot Camp leiri sopii?

* Kunto- ja aktiiviliikkujille ilman liikuntarajoituksia

Sisältö:

* 12 yhteistä harjoitusta 6 viikon aikana
* Inbody kehonkoostumusmittaus (Malmilla JM Syke Studio)
* Valmis ruokavalio resepteineen (MealMyDay – palvelu)
* Kesätreeniohjelma

Ilmoittaudu NYT!

kesän treenitKäy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

Ihanaa pääsiäistä!

Noora

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta