TIISTAIN TOIMISTOTREENI – LUOVUUTTA JA ILOA TREENAAMISEEN!

toimistotreeni

Voiko toimistossa treenata? Ja jos voi, niin miksi ihmeessä treenaisin? 🙂 Monen vuoden istumatyön kokeneena, paluu liikkuvaan työhön tuntuu ihanalle. Muistan aina entisessä työpaikassani, minulla oli tunne että olisin koko ajan unessa. Ja niinhän se kroppa istuessaan tavallaan onkin. Aineenvaihdunta miltei pysähtyy. Keholla on hyödytön olo, sitä kun ei ole luotu istumaan.

Koko päivän istumisen jälkeen tuntui, ettei duunipäivän jälkeen jaksaisi kuin kaatua sänkyyn. Vaikka olin periaatteessa levännyt koko päivän. Niska-hartiakivut olivat arkipäivää, keho tuntui kankealta ja alaselkää jomotti. Lonkankoukistajat menivät täysin juntturaan istumisesta ja ahkerasta venyttelystä huolimatta tuntui, ettei mikään auta. Aktiivinen vapaa-aika ei enää auta jos istut joka päivä 10 tuntia. Ei riitä, että käyt neljästi viikossa kuntosalilla jos muu elämä on täysin liikkumatonta.

Istumatyöläisille olisi äärimmäisen tärkeää ujuttaa sinne päivään liikuntaa. Edes pienissä osissa. Olkaa esimerkkeinä työkavereille ja ottakaa tilanne haltuun. Ottakaa vaikka tälle keväälle toimistotreeni-haaste. Eli joka päivälle jokin liike, minkä sitoudutte tekemään. Esimerkkinä: tee 50 kyykkyä päivän aikana. Pilko kyykyt vaikka osiin ja tee 10 toistoa kerrallaan. Liike on lääke. 🙂

Tulkaa mukaan inspiroitumaan ja tulkaa seuraamaan tätä huippua videosarjaa! Uusi toimistotreeni -video julkaistaan joka tiistai klo 10 mun facebookissa. Tykkäämällä mun sivuista saat ensimmäisenä tiedon ja pääset mukaan jumppailemaan. Sarja alkoi kaksi viikkoa sitten, mutta hyvin ehdit mukaan.

Kuvat on otettu toimistotreenien kuvauksista studiolta, jossa pikkumies oli mukana. Välillä oli minimiehenkin päästävä linssin eteen. Hauskat kuvaukset suoritettiin Vaasassa Mainoskuvaamo Heinosen toimesta. 

toimistotreeni

Tykkäämällä mun sivuista, olet mukana Tiistain Toimistotreenissä!

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

Ihanaa päivää! <3

Noora

noorakatariina

Yksi vastaus artikkeliin “TIISTAIN TOIMISTOTREENI – LUOVUUTTA JA ILOA TREENAAMISEEN!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta