INSPIRATION BLOG AWARDS – INSPIRAATIOTA JA UUSI YSTÄVÄ

Mahtavaa maanantaita! Mites siellä viikko on lähtenyt jengillä käyntiin? Viikonloppu meni itsellä vauhdikkaasti ensin urheillen ja vastapainoksi hieman juhlien.

Lauantaina pääsin käymään ensimmäistä kertaa Bloggers’ Inspiration Day – tapahtumassa. Kyseessä on somevaikuttajien ammattitapahtuma, joka loi mahtavat puitteet tutustua yhteistyökumppaneihin ja kollegoihin. Päivä sisälsi workshoppeja, luentoja sekä kiinnostavia brändejä, joiden tuotteisiin sai tutustua.

inspiration blog awards

inspiration blog awards

Bloggers’ Inspiration Day & Inspiration Blog Awards -tapahtumakokonaisuus järjestettiin tänä keväänä jo kahdeksannen kerran. Vuodesta 2013 lähtien tapahtuman ideana on ollut vahvistaa somevaikuttajien ammatti-identiteettiä sekä koota porukkaa saman katon alle. Verkostoituminen on alalla elinehto, joten tapahtuma on varmasti bloggaajille ja muille someihmisille todella hyödyllinen.

BLOGGERS’ INSIPIRATION DAY

Parasta antia päivätapahtumassa oli heittämällä ruoka, jota oli tarjolla buffetpöydän verran. Maistuvan vegaanisen menun oli työstänyt Roots Helsinki. Jälkkäriksi maistui GreenStreetin vegaaninen raakakakku. Nam. 🙂 Talo oli täynnä sosiaalisen median ammattilaisia. Oli huippua nähdä uusia tyyppejä ja tutustua inspiroiviin ihmisiin. Välillä sitä tuntee olevansa aika yksin yrittämisensä kanssa, niin tällaiset tapahtumat ovat loistavia tilaisuuksia tutustua samanhenkisiin ihmisiin.

inspiration blog awards

inspiration blog awards

inspiration blog awards

INSPIRATION BLOG AWARDS

Päivätapahtuman jälkeen ehti hieman hengähtää, kunnes piti laittaa pikkumustaa päälle ja kiirehtiä iltatapahtumaan. Illalla edessä oli vielä Inspiration Blog Awards -gaala, jossa palkittiin vuoden inspiroivimmat somevaikuttajat. Herkullinen tarjoilu piti jälleen huolen siitä, ettei tarvinnut nälkäisenä tai janoisena lähteä kotiin.

TIMANTTIA ON UUSI YSTÄVÄ

En tituleeraa itseäni bloggaajaksi, vaan olen personal trainer, joka kirjoittaa blogia. Kun en ole ammattibloggaaja, ei tapahtuma ollut minulle yhteistyökumppaneiden metsästyskeikka, vaan puhtaasti uteliaisuuttani lähdin pyörähtämään, kun mahdollisuus siihen ilmaantui. Toisaalta se on fakta, että kukaan ei tule kotoa hakemaan eli tilaisuuksissa on käytävä ja mieluusti niissä käynkin. Koskaan ei voi tietää, ketä tapaa ja mitä tapahtuu. Joskus käy niin, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Elämän hienoutta.

inspiration blog awards

Kuva: Henri Ilanen

inspiration blog awards

Yksi iso juttu kuitenkin tarttui tapahtumasta mukaan.  Nimittäin uusi ystävä. Tutustuin mahtavaan tyyppiin, jonka kanssa jaettiin miltei samanlainen arvomaailma. Toimitaan molemmat hyvinvointialalla ja ollaan valmentajia. Terveellistä elämää, mutta rennolla otteella. Siistiä tavata ihminen, joka toimii samalla alalla ja jonka kanssa voi jakaa samoja ajatuksia.

Yrittäminen on suhteellisen yksinäistä puuhaa, joten verkoston tuki on elintärkeää. On joku kenelle soittaa, kun kaikki tuntuu menevän päin honkia. On tyyppi, kenen kanssa ideoida tai pyytää neuvoja. Tässä iässä (kuulostan ihan ikälopulta) on hyvin harvinaista, että kohtaa ihmisiä, jotka kolahtaa aidosti. Paljon toki tulee tutustuttua ihmisiin, mutta tuleeko kenestäkään aitoa ystävää, se on toinen juttu. Nyt kyllä kolahti. Näillä tunnelmilla on hyvä lähteä uuteen viikkoon! 🙂

-Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta