5 SYYTÄ TREENATA KAVERIN KANSSA

treenata kaverin kanssa

Jos treenimotivaatiosi on hukassa, oletko kokeillut treenata kaverin kanssa? Kerron tässä 5 hyvää syytä ottaa kaveri punttisalille tai lenkkipolulle mukaan.

1. Treenit ei jää välistä

Kun treenit on sovittu ystävän kanssa, ei tule jäätyä sohvan pohjalle niin helposti. Ystävälle ei viitsi tehdä ohareita!

2. Treeneissä on tuplasti hauskempaa

Treenaaminen menee joskus turhan vakavaksi. Varsinkin yksin. Kaverin kanssa treenaaminen on hauskaa ja uskallat ehkä kokeilla helpommin uusia liikkeitä. Kokeilkaa myös hauskoja paritreenejä. Netti on videoita pullollaan.

3. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Onko sinulla aina niin kiire ja pohdit, valintaa treenien ja kaverin kanssa kahvittelujen väliltä? Menkää ystävän kanssa yhdessä lenkille tai salille. Saatte hien pintaan ja juorut vaihdettua samalla.

4. Saat treenistä enemmän tehoja irti

Tämä toki riippuu kaverista, mutta kovissa salitreeneissä kaverista on hyötyä. Yksin ei viitsi lähteä kokeilemaan kyykky tai penkki ennätyksiä, joten kaverista saa hyvän varmistajan. Voitte myös kannustaa toisianne kovempiin suorituksiin.

5. Kaverilta voi saada vinkkejä omaan treeniin

Yksin treenatessa saattaa välillä olla ideat kadoksissa. Kaverilta saatat saada uutta inspiraatiota kuntoiluun ja voit oppia uusia liikkeitä. Voitte vaikkapa jakaa kaverin kansa treenien suunnittelu-vuorot eli joka toinen kerta treenien vetovastuu on sinulla ja vastaavasti  joka toinen kaverilla.

treenata kaverin kanssa

KESÄTREENIT KÄPYLÄSSÄ

Kesä on mitä parhainta aikaa treenata ja varsinkin ulkona. Järjestän personal trainer -kollegani Miikun kanssa ulkotreenejä kahdesti viikossa Käpylässä! Luvassa monipuolisia ulkotreenejä hauskassa porukassa. Kesätreenit alkavat 12.kesäkuuta Käpylän leikkipuisto Intiassa (Intiankatu 44.)

Kesätreenit on tarkoitettu ihan kaikille kuntotasosta riippumatta ja sinne voit tulla joko yksin tai kaverin kanssa.

Lisäinfo ja ilmoittautumisohjeet tästä. 

Toivottavasti moni innostuisi lähtemään mukaan. 🙂

-Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

 

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta