PT:N TERKUT BARCELONASTA JA AJATUKSIA LAIHDUTTAMISESTA

ajatuksia laihduttamisesta

Tänään vietetään ÄLÄ LAIHDUTA -päivää. Mitä ajatuksia se sinussa herättää?

Palasin juuri tänä aamuna (kello 4 aamuyöllä) takaisin Suomeen minilomareissultani Barcelonasta. Ihana tulla kotiin, kun täälläkin paistaa aurinko. Aion laittaa isompaa kuvapläjäystä ja selostusta matkasta myöhemmin, mutta tässä muutama kuva rannalta, jossa vietimme vappua piknikin merkeissä.

Reissussa löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli kyseessä oli lomareissu sekä samalla tapasin pitkäaikaisen ystäväni Krissen, joka on asustellut Espanjassa jo hetken aikaa. Krisse ystävällisesti majoitti minut ja poikani huoneensa. Tiivis tunnelma pienessä huoneessa kolmeen pekkaan, mutta sulassa sovussa onneksi meni reissu. Lisämaustetta toivat kaksi brasilialaista kämppistä. Ensin vähän jännitti, miten käy, mutta hyvin se tällainen ekstroverttikin pärjäsi. 🙂

MITES MENI SYÖMISET?

Ensin mietin, pitäisikö kokeilla syödä reissussa samalla kaavalla kuin kotona. Olinhan niin suureen ääneen kehuskellut olevani mukana Alku-valmennuksessa. Ja edelleen olenkin, mutta näköjään otin siitäkin vähän lomaa. Tottakai hyvällä suunnittelulla olisin pärjännyt, mutta sitten mietin, että antaapa olla. On mennyt vähän pitsaa, croissanttia ja jätskiä. Toisaalta, kuudessa päivässä ei voi saada niin isoa tuhoa aikaan, ettenkö olisi voinut antaa vain mennä. Tänäänkin saan ottaa rennosti, kun kerran vietetään ÄLÄ LAIHDUTA -päivää. 😉

AJATUKSIA LAIHDUTTAMISESTA

Monelle lämpenevät ilmat ja vähenevät vaatteet aiheuttavat päänvaivaa. Missä on se kesäkunto? Vararengas lanteilla ahdistaa ja ajatuksissa pyörii ajatus pikadieetistä.

Itselle toki aiheuttaa välillä paineita olla tietyn kokoinen ja näköinen, kun harjoittaa ammattiaan hyvinvointialalla. Mutta sitten taas koetan muistuttaa itseäni, että toimin nimenomaan HYVINVOINTIALALLA enkä fitnessalalla. Hyvinvointi pitää sisällään paljon muitakin asioita, kuin mahdollisimman kireän kunnon.

ajatuksia laihduttamisesta

ajatuksia laihduttamisesta

ajatuksia laihduttamisesta

Laihduttaminen tulee kyseeseen jos siihen on terveydellinen syy eli esimerkiksi merkittävä ylipaino. Ennen painonpudotusta kannattaa kuitenkin miettiä, mitä tapahtuu laihduttamisen jälkeen? Pudotatko painoa oikeista syistä? Ei se elämä muutu automaattisesti onnellisemmaksi, kun olet laihempi. Ennen kilojen karistamista, suosittelisin pohtimaan tulisiko karistaa ensin jotakin muuta painolastia elämästään. Laihuus ei sitä onnea tuo.

Koetan elää itse, niin kuin asiakkailleni opetan. Syön terveellisesti, liikun, nukun ja pidän huolta myös sosiaalisesta elämästä. Välillä herkutellaan, joskus vedetään jopa överit. Ei meidän kaikkien tarvitse olla samankokoisia. Ei myöskään hyvinvointialalla toimivien. Ei minulla ole tarpeen elää maailman terveellisintä elämää ja miettiä aina optimaalisinta vaihtoehtoa. Mä tahdon myös nauttia elämästä! Ja kyllä se kropassa myös välillä näkyy, että elämästä on nautittu. Mutta mitä sitten? Ja sitäpaitsi olisi tylsää elää vain ulkonäkökeskeistä elämää. Ei vois vähempää kiinnostaa pikadieetit tai mahdollisimman alhainen rasvaprosentti. Mulle riittää, että oon terve kroppa toimii niin kuin sen kuuluu. 

Mutta nyt karkaan vielä hetkeksi ulos nauttimaan auringosta. Parasta viikonloppua!

-Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta