ULKONA TREENAAMINEN – MIKSI KANNATTAA SIIRTÄÄ TREENIT ULOS?

Kesä tulee ja ihmiset alkavat olemaan enemmän ulkona. Ainakin terassit ovat aina aurinkoisina päivinä täynnä. 🙂 Itse olen täysin hurahtanut ulkona treenaamiseen, osittain ehkä myös sen vuoksi, että päääosa asiakkaistani haluaa treenata pihalla. Ja miksipäs ei? Ulkona saa raitista ilmaa ja parhaimmillaan myös brunaa kaupan päälle. Ulkona saa vaihtelua treeniin jo sillä, että voi hyödyntää ulkoa löytyvää ”kalustoa.” Puiston penkit, mäet sekä portaat antavat oman twistinsä treeniin.

Hyödynnä myös kaupunkisi ulkosalit, joita löytyy jo aika reippaasti. Sijaitsevat yleensä urheilupuistojen kupeessa. Jos tuntuu, että kotitreenit eivät nappaa sisätiloissa, niin siirrä jumpat ulos. Itse teen suhteellisen paljon töitä kotoa käsin, joten seinät alkaa kaatua jossain vaiheessa päälle. Hyväkin vähän näyttäytyä ulkoilmassa.

HIFISTELIJÄ OTTAA VÄLINEET MUKAAN

Jos haluat hifistellä, nappaa mukaan kahvakuula, kuminauhat tai TRX-nauhat. Ilman välineitä pärjää mainiosti, mutta joskus on kiva ottaa lisähaastetta esimerkiksi omasta lempparivälineestä, kahvakuulasta. Kuulanheittoa, kun en suosittele sisätiloissa. 🙂 Sykkeet saa oivasti nousemaan, kun ottaa ulkotreeniin mukaan esimerkiksi kahvakuulan heittoa. Tämä kannattaa kuitenkin suorittaa hiekkakentällä, ettei mene nurmikot pilalle. TRX-narut taas saa näppärästi esimerkiksi puuhun tai leuanvetotankoon kiinni. Niillä saa koko kropan käytyä tehokkaasti läpi. Kuminauhat on helppo napata mukaan, eivät vie paljoa tilaa, eikä paina paljon. Ovat kyllä pirun tehokkaita.

ulkona treenaaminen

KESÄLLÄ KUNTOON SAMALLA NAUTTIEN ULKOILMASTA?

Minulla olisi sinulle muutama idea, jos tarvitset inspiraatiota ulkotreenien starttaamiseen:

  • Kesätreenit Käpylässä 12.kesäkuuta alkaen
  • Boot Camp Tervasaaressa 12.kesäkuuta alkaen
  • 10 kerran personal training treenikortti -20% alennuksella, kun tilaat toukokuun loppuun mennessä. Lisäinfo täältä.

Ihan parasta tiistaita!

-Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

 

 

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta