NOORAN TREENISSÄ: KOHTI KUNTOTESTIÄ

Kolmen kympin kuntokuurini Nooran treenissä alkaa lähestyä loppuaan. Koitos alkoi maaliskuun alussa ja tavoitteenani oli paitsi kohottaa kuntoa, niin myös tehdä liikunnasta säännöllinen ja pysyvä elämäntapa. Lisäksi olen yrittänyt matkan varrella korjata ruokavaliotani parhaani mukaan ja nyt noin 2 viikkoa sitten aloitin kasvisruokavalion sekä sokerittoman elämän synttäreihin asti. Tulevissa synttärikemuissa pitäisi siis näyttää hyvältä, mutta vielä sitä ennen on aika testata treenin tulokset käytännössä.

Ensi viikolla aion käydä tekemässä saman kuntotestin samassa paikassa kuin kolmisen kuukautta sitten. Silloin oli vielä talvi ja pakkanen poltteli keuhkoissa, joten voisi kuvitella että nyt kesän kynnyksellä ainakin hengitys kulkee paremmin. Homman nimi on siis tehdä X määrä toistoja ja laskea aikaa. Lisäksi testiin kuuluu 800 metrin juoksu. Noora räätälöi testin treenieni sisältöihin sopivaksi ja en malttaisi odottaa että pääsisin näkemään mihinkä ollaan tultu!

kohti kuntotestiä

EDELLISEN TESTIN TULOKSET

ovat tässä:

  •  25 Punnerrusta
  •  50 Kyykkyä
  •  10 Burbeeta
  • Juoksu 800 m

Punnerrukset sujuivat niin kuin oletinkin, eli melko heikosti. 25 miestenpunnerruksen ähellykseen kului 55 sekuntia. Myös kyykkyjen olisin ajatellut sujuvan paremmin, sillä olen aikaisemmin ollut aikamoinen kyykkyvirtuoosi: eli 50 kyykkyä taipui 55 sekunnissa. Burpeiden kohdalla alkoi jo kuntotestaaja hyytyä ja kymmeneen toistoon kului yhteensä 42 sekuntia. Juoksun kohdalla ajattelin puolimaratontaustani takia onnistuvan parhaiten, mutta 800 m juoksuun paloi aikaa 3 min 16 sekuntia. Tulokset olivat tällöin mielestäni pieni pettymys, joten odotukset ovat korkealla!

kohti kuntotestiä

Tuossa vielä kuva kotona töitä tekevän henkilön välipalasta. Pinaattipasta, tomaatti, pavut, jalapeno, fetajuusto ja balsamico yhdessä on alle 10 minuutin kevyt ja fressi ruoka-annos pikkunälkään. Suosittelen 😉

-Emma

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta