MILTÄ NÄYTTÄÄ PERSONAL TRAINERIN TYÖPÄIVÄ?

miltä näyttää personal trainerin työpäivä?

MILTÄ NÄYTTÄÄ PERSONAL TRAINERIN TYÖPÄIVä?

Peruspäivää ei tässä ammatissa ole, mutta tämä sateinen maanantai on aika lähellä normia. Pientä kommellusta sattui tosin tälle päivälle, mutta sitä se elämä on. Minulla on paha tapa laittaa alkuviikko aivan tukkoon töistä, jotta voisi loppuviikosta ottaa iisimmin. Harvoin se kuitenkaan niin menee. Töitä tulee tehtyä varsinkin näin aloittavana yrittäjänä melkein kellon ympäri tavalla tai toisella. Mutta en valita. Saa olla onnellinen ja kiitollinen, että töitä riittää. Tervetuloa seuraamaan mun päivää!

5.30

Kello soi. Painan torkkua. Huono tapa, mutta jotenkin helpottaa kun saa hetkeksi vielä sulkea silmät.

5.45

Nousen ylös. Painun vessaan, pesen kasvot ja pesen hampaat. Sitten vaatteet itselle ja pojalle valmiiksi. Tänään alkaa minun ja kollegani Miikun kesätreenit Käpylässä. Jännittää, miten ensimmäiset jumpat menee. Kollegan on määrä vetää ensimmäisen viikon treenit, mutta menen tueksi. Järjestämme ensimmäistä kertaa Miikun kanssa tällaista, niin minusta on hyvä ettei tarvitse yksin aloittaa.

miltä näyttää personal trainerin työpäivä?

miltä näyttää personal trainerin työpäivä?

miltä näyttää personal trainerin työpäivä?

7.00

Leikkipuisto Intiassa ollaan. Sataa. Jännittää tuleeko paikalle ketään. 6 vuotias poikani tuli innokkaana mukaan, en viitsinyt viedä vielä päiväkotiin niin ajoissa. Paikalla tuli kaksi sitkeää sissiä. Katsotaan, miten tämä maanantain aamujumppa ottaa tuulta alleen. Torstain iltatreeneihin on ilmoittaunut isompi lössi. Sinne onkin kovat odotukset. 🙂

7.30

Aamupala jäi aikaisen herätyksen vuoksi kotona syömättä. Googlaan nopeasti, mistä saisi näin aikaisin jotain aamiaista. Päädymme treenipaikan läheisyydessä olevaan hotelliaamiaiseen. Ei ollut hyvä. Söin silti. 🙂

miltä näyttää personal trainerin työpäivä?8.00

Ajan lapseni päiväkodille ja käyn saattamassa pojan sisälle. Vastailen muutamaan sähköpostiin päiväkodin parkkipaikalla ja lähden ajelemaan aamun ensimmäiselle asiakkaalle.

8.30

Päivän ensimmäinen asiakas on juuri juossut puolimaratonin ja haluaisi kehittää juoksukuntoaan. Samalla hän tahtoisi parantaa lihaskuntoaan. Heillä on iso omakotitalo, jonka alakerrassa on kuntosali. Tällä hetkellä kaikki asiakkaani on kotitreeniasiakkaita. Minusta on kiva käydä asiakkaiden kotona ja näyttää, että myös kotioloissa saa tehokkaan treenin aikaiseksi. Vedettiin tiukka kiertoharjoittelutreeni ja asiakas tykkäsi kovasti, että sai tehokkaan startin viikkoon. Ohjauksen jälkeen painelen vielä kauppaan ostamaan itselleni eväitä päivälle.

11.00

Kotona. Keitän kahvit ja syön sekä samalla kirjoittelen blogia.  Suunnittelen myös illan ohjelmia. Ehdin ottamaan myös pikaiset päiväunet, ennen kuin illan ohjaukset alkavat. Luksusta.

15.00

Lähden ajamaan Kirkkonummelle. Minulla on siellä vastassa aviopari, joka haluaa että käyn kerran viikossa treenauttamassa heitä. Kuntosali on omasta takaa ja rakennettu autotalliin. Siellä on kaikki, juoksumatosta kyykkytelineeseen. Näiden luona on kiva käydä, kun molemmat ovat aina positiivisella mielellä ja motivoituneita treenaamaan. Ja puitteet on kunnossa!

miltä näyttää personal trainerin työpäivä?

17.00

Kirkkonummen treenit ohi ja auton nokka kohti Tervasaarta, jossa minulla alkaa elämäni ensimmäinen Boot Camp. 6 viikkoa kestävä toiminnallinen treenileiri on toteutettu yhdessä yhteistyökumppanini JM Sykkeen kanssa. Sataa edelleen, mutta toivon, että jengi tulee silti paikalle. Ajattelen olevani paikalla hyvissä ajoin, kun olen jo 17.30 maissa keskustan liepeillä. Arvelin, että sade on hieman tuhonnut Tervasaaren ”ulkosalia”, joten olin aiemmin päättänyt että suunnittelen paikan päällä treeniohjelman loppuun.

MUTTA. Liikenne jumahtaa jään jumiin esplanadin kohdalla. Sitten muistan, että tänään on HELSINKI PÄIVÄ. Liikenne on aivan sekaisin. Jaiks. No onhan tässä vielä vartti aikaa (matkaa on ehkä kilometri, maksimissaan kaksi.) Alkaa tulla paniikki. Vihaan myöhästelyä ja olen tunnettu siitä, että olen aina puolta tuntia liian ajoissa joka paikassa. Kiireen tunne aiheuttaa minulle valtavaa stressiä. Ärsyttää. Kello lähenee puolta seitsemää, treenien pitäisi pian alkaa ja olen jumissa liikenteessä. Puhelin soi. Boot Campille tuleva asiakas varmistaa, missä oli tapaamispaikka ja saan sanottua, että tulen myöhässä ja pyydän kertomaan muillekin.

Viimein 7 minuuttia myöhässä pääsen paikalle ja yritän koota itseni. En halua viedä pahaa mieltä treeneihin. Nopea esittäytyminen porukalle ja alkulämmittelyn kimppuun. Samalla huomaan, että alue, jota olin ajatellut käyttää, tulvii vettä. Pitää siis lennossa keksiä jotain muuta. Ei mennyt taas niin kuin elokuvissa, mutta porukka sai hien päälle ja uskon että kivaa oli.

20.00

Kotona ja äkkiä ruokaa naamariin. Samalla blogin viimeistelyä muita rästihommia. Helpottunut olo, että päivä alkaa olla ohi. Vieläkin ottaa päähän oma myöhästely. Vaikka kaikelle ei aina vain voi mitään. Tällaista tämä välillä on. Kun ajelee ympäri pääkaupunkiseutua, ei aina osaa ottaa ruuhkia ja tapahtumia huomioon ajellessa asiakkailta toisille.

Siihen alkaa jo tottua, että tilanteet muuttuvat lennossa. Asiakkaat peruvat ja muuttavat tapaamisaikoja sekä tulee tapaturmia, jolloin kaikki suunnitelmat menevät uusiksi. Myös tällaiset tilanteet, kuten tänään, ovat arkipäivää. Suunnitelmat muuttuvat nopeasti. Joskus oman mokan takia, joskus niin, että olet suunnitellut jotain ennakkoon, mutta asiat eivät menekään niinkuin olit alunperin ajatellut. Mutta se on ehkä myös tämän duunin suola. Ikinä ei voi tietää, mitä tulee eteen. Tästä(kin) päivästä selvittiin hengissä!

miltä näyttää personal trainerin työpäivä?

Kivaa viikkoa!

-Noora

 

Kesätreenit alkoi Käpylässä 12. kesäkuuta. Luvassa kahdesti viikossa kehonpainotreenejä leikkipuisto Intiassa koko kesän ajan. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Yksi vastaus artikkeliin “MILTÄ NÄYTTÄÄ PERSONAL TRAINERIN TYÖPÄIVÄ?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta