JUHANNUS-JUMPPA (sisältää treenivideon)

juhannus-jumppa

Se olisi juhannus, keskikesän juhla. Onko porukka jo mökillä? On monta tapaa viettää juhannusta. Osa on mökillä, osa festareilla ja osa viettää kaupunkijuhannusta. Jussina saa ja pitää ottaa lepiä, mutta pieni liikunta tekee hyvää. Suunnittelin teille pikaisen juhannus-jumpan, joka onnistuu vaikkapa siellä mökillä, koska välineitä et tarvitse.

Juhannuksena kannattaa ottaa myös rennosti ja nautiskella hyvästä ruuasta ja aikatauluttomuudesta. Minulla tulee olemaan puoliksi city-juhannus, mutta huomenna painellaan pojan kanssa päiväksi maalle. Välillä hyvä päästä täältä kaupungin hälinästä pois. Toisaalta juhannuksena saa kaupungissa olla aika rauhassa ja siksi pidän myös kaupunkijuhannuksesta. Ihana päästä hetkeksi rauhoittumaan ja viettämään laatuaikaa rakkaiden kanssa. Minulle juhannus on juuri sitä. Ei pakko lähteä minnekään ja saa luvan kanssa rauhottua. Sääkin voi olla mitä on, kovat ei ole odotukset. 🙂 Juhannuksen parasta antia, on rauha ja se, että aikatauluja ei ole.

juhannus-jumppa

juhannus-jumppa

Mutta asiaan. Alla pikainen tabata-tyylillä vedettävä juhannus-jumppa. Suoritettavana on neljä liikettä, jotka olisi tarkoitus tehdä peräjälkeen. Tee ensin sumokyykkyä 20 sekuntia, jonka jälkeen pidät 10 sekunnin tauon ja siirryt tekemään askelkyykkyä. Jatka näin, niin pitkään että kierros on täynnä. Sitten uuteen kierrokseen. Kierroksia fiiliksen mukaan 4-5. Muista lämmitellä alkuun, koska tässä treenissä kuuluisi tykittää täysillä jo heti alussa. 🙂

JUHANNUS-JUMPPA

 20 s töitä 10 s taukoa, 4- 5 x kierrosta

Sumokyykky hypyllä

Askelkyykky eteen + taakse

Punnerrus + hyppy käsien väliin

Dippi pöytä-asennossa, toinen jalka ylhäällä

 

Ihanaa ja rauhaisaa juhannusta jengi! <3

Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut nykyään myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta