SYKSYN TREENISUUNNITELMAT – LOMIEN JÄLKEEN TAKAISIN LIIKKEELLE!

syksyn treenisuunnitelmat

Vielä on kesää jäljellä, mutta totuus on se, että syksy tulee kovaa vauhtia. Jos kesälomat meni rennoissa merkeissä, on syksy hyvää aikaa palata takaisin treenien pariin. Syksy on itselle jollain tapaa uudistumisen aikaa. Onko se sitä myös sinulle? Jatkatko liikkumista vanhoissa tutuissa maisemissa vai aloitatko kenties uuden harrastuksen? Olin tällä viikolla Jarno Härkösen aikuisten kesäleirillä, jossa pääsin neljän päivän aikana tutustumaan itselle tuntemattomiin lajeihin. Tutuksi tuli pariakrobatia, karate sekä breakdance. Kaukaa tuttuja lajeja, mutten ikinä olisi lähtenyt niitä kokeilemaan.

Kesä on itselläkin mennyt treenien suhteen rennommin, mutta iltojen pimetessä aion parannella yläkropan voimatasoja kehonpainoharjoittelun merkeissä entisestään ja tavoitteena on pitkällä aikavälillä saada käsilläseisonta haltuun. Alkoi kyllä myös kutkutella jokin uusi harrastus. Ehkä menen breakdancen alkeistunneille jos niitä senioreille järjestetään. Vinkkejä kehiin! 🙂

SUUNNITELMAT SYKSYN TREENEILLE!

Kesäkuukaudet on mennyt itsellä enemmän ja vähemmän työn touhussa, mutta aion syksylle mahduttaa omat treenit kalenteriin. Olen käynyt tähän asti ja aion jatkossakin käydä muiden ohjauksessa, koska niistä saan niin paljon inspiraatiota niin omaan kuin asiakastreeneihinkin. Yhtälailla myös liikunnan alan ammattilainen tarvitsee välillä piiskausta. Ei sitä itsekseen saa vedettyä sata lasissa. Ryhmätreeneissä on myös sosiaalinen puoli. On mukava treenata kimpassa samanhenkisten ihmisten kanssa. Niin tämä yksinäinen puurtajakin on löytänyt takaisin ihmisten pariin. 🙂

syksyn treenisuunnitelmat

syksyn treenisuunnitelmat

RYHMÄSSÄ ON VOIMAA

Minä ja kollegani Miira-Mari (Miikku) olemme vetäneet koko kesän ulkotreenejä leikkipuisto Intiassa, jossa olemme tutustuttaneet porukkaa kehonpainoharjoittelun saloihin hauskalla tavalla. Elämä on välillä turhan vakavaa, joten meistä on tärkeää, että liikkuminen on kivaa. Samaan aikaan se voi olla hikistä ja kehittävää, mutta ei liikuta turhan vakavissaan.

Treenit jatkuvat leikkipuistossa 10.8 saakka. Jos et jostain syystä pääse jumppailemaan kanssamme kesällä, ei hätää. Syksyllä starttaa 13 viikon ulkotreenikausi, jonne voit ilmoittautua tästä.

MISTÄ ON KYSE?

Syksyn ulkotreenit jatkavat siitä, mihin Nooran & Miikun kesätreenit jäivät. Luvassa monipuolisia kehonpainotreenejä raittiissa ulkoilmassa. Ei suu mutrussa tekemistä, vaan hikistä menoa hauskassa porukassa. Treenaaminen saa olla hauskaa! Treenit toteutetaan säällä kuin säällä Leikkipuisto Intiassa joka maanantai ja torstai klo 18-19.

Treenikauteen sisältyy:

  • Suljettu treeniryhmä facebookissa, jossa treenaajat voivat keskustella. Valmentajille voi heittää myös kysymyksiä liikuntaan ja ravintoon liittyen.
  • Vaihtelevat ohjatut ulkotreenit
  • Henkilökohtainen treeniohjelma niin kotiin kuin kuntosalille.

VAROITUS: Saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja nousujohteisia tuloksia!!

ILMAISET ULKOTREENIT by DELIGHT

Esimakua syksyn kovimmista treeneistä saat osallistumalla ILMAISIIN ulkotreeneihin 26.8 klo 11 alkaen. Paikkana toimii leikkipuisto Intia (Intiankatu 44.) Välipalat treenaajille tarjoilee Delight. Klikkaa itsesi tapahtumaan tästä.

syksyn treenisuunnitelmat

Ihanaa sunnuntain jatkoa!

-Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta