10 ASIAA JOISTA OLEN TÄNÄÄN KIITOLLINEN

Eräs ystäväni kertoi, mitä hän tekee joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Hän listaa kymmenen asiaa, joista on sinä päivänä kiitollinen. Näin hän pystyy menemään hyvillä mielin unten maille. Tämän myötä inspiroiduin tekemään oman kiitollisuus -listani keskiviikolta.

10 asiaa joista olen tänään kiitollinen

1 POIKANI

Tästä isosta pienestä miehestä olen kiitollinen joka päivä. Myös niinä, joina kuulen että teen pahaa ruokaa. Ja sitä kuulen usein. Sokerimurot olisi 6 vuotiaan logiikalla paljon parempi vaihtoehto.

2 TERVEYS

Tätä ei ehkä joka päivä osaa arvostaa, mutta kun aloitin asioiden listaamisen, tuli tämä ensimmäisten joukossa. Jo tässä työssäkin näkee paljon sairastumisia ja liikkumista rajoittajia tekijöitä, niin on etuoikeus, että minulla on mahdollisuus tehdä kropalla melkein mitä vain.

3 PERHE

Ilman perhettäni en olisi tässä. Heidän vikansa, että minusta tuli tällainen. 🙂 Vaikka taivas uhkaisi tipahtaa alas, tietää aina minne voi mennä ja kuka pitää viime kädessä huolen.

4 KOTI

En ole ollenkaan kodinhengetär. Sisustamisesta aina haaveilen, mutta siihen se jääkin. Meillä on ihana koti, mutta sisustamisesta ei tietoakaan. Koti on kuitenkin paras paikka. Se on turvasatama.

5 YSTÄVÄT

Tähän lukeutuvat niin uudet kuin vanhatkin ystävät. En tarvitse ympärilleni isoa jengiä, enkä välitä tavata hyvän päivän tuttuja. Ystäviä minulla on muutamia ja se riittää. Tosi ystävät ovat rinnallasi, AINA. Ne seisovat vierellä, tapahtui mitä tahansa.

On ollut onni tutustua viimeisen vuoden aikana uusiin tyyppeihin. Muutamasta olen saanutkin sydänystävän. Välillä on vaikea luottaa ihmisiin ja varsinkin yrittäjät (erityisesti naiset) ovat kuulemma susia toisilleen. Minulla on käynyt kyllä tuuri, koska näitä susia en ole tavannut. Olen saanut niin paljon pyyteetöntä apua ja neuvoja, että välillä en voi uskoa sitä todeksi. On tässä maailmassa vielä paljon hyvää. 🙂

6 OMA YRITYS

Tämä on minun kakkosvauvani. Olen pirun ylpeä, että uskalsin hypätä vuosien pohtimisen jälkeen omilleni.

10 asiaa joista olen tänään kiitollinen

7 RUOKA

Ruoka on kehommme polttoainetta, mutta se on ehdottomasti myös nautinto. Olisin todennäköisesti paljon timmimmässä kuosissa jos en tykkäisi niin paljon ruuasta. 🙂 Hyvä ruoka ei tosin aina meinaa epäterveellistä. En voisi kylläkään kuvitella syöväni seitipuuroa.

8 HELSINKI

Olen syntynyt Kemijärvellä, pohjoisessa ja sieltä kulkeutunut äidin matkassa Keski-Suomeen saakka. Muutin Helsinkiin vuonna 2007, enkä ole täältä sen jälkeen pois halunnut. Tämä on minun kotikaupunkini. Rakastan sitä, että on elämää ympärillä ja täällä on rutkasti mahdollisuuksia jos vertaa pienempiin paikkakuntiin. Täältä on helppo lähteä reissun päälle ulkomaille.

10 asiaa joista olen tänään kiitollinen

9 VALINNAN VAPAUS

Tämä on tärkeä. Meillä on täällä Suomessa asiat todella hyvin ja jokainen voi valita, mitä elämällään tekee. Jos ne unelmat eivät toteudu täällä, niin tuskin se on tästä maasta kiinni. Saat itse valita mitä teet työksesi ja kenen kanssa vietät vapaa-aikasi. Muista se.

10  LIIKKUMINEN

Treenaaminen ja liikkuminen ovat intohimoni. Minulla on valtava kokeilunhalu ja tahtoisin kokeilla vaikka sun mitä. Yllytyshullukin ehkä. Tänään erehdyin ystävän kanssa urheilukentälle, jossa vedetiin burpeilla uhrheilukenttä ympäri (tästä myöhemmin videopätkää.) Sanoisinko, että aika tiukka setti. En voi suositella!

Ylipäätään liikunnassa on makeinta juuri se itsensä ylittämisen tunne. Välillä tuntuu, ettei mistään tule mitään (esimerkiksi nämä mun leuanvedot), mutta kyllä se niin on, että treenillä ja pitkällä pinnalla onnistutaan. Ja mikä fiilis siitä tulee!

10 asiaa joista olen tänään kiitollinen

Superia viikkoa!

Mistä sä olet tänään kiitollinen?

-Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

 

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta