MIKSI KANNATTAA TREENATA RYHMÄSSÄ?

miksi kannattaa treenata ryhmässä

Tökkiikö yksin treenaaminen? Etkö saa revittyä itsestäsi kaikkia mehuja irti? Onko liikkuminen mennyt liian vakavaksi? Jos näin on, saattaa ryhmässä treenaaminen olla juttusi. Eikä kyse ole pelkästään kuntosalien jumpista vaan treeniryhmistä, joissa ryhmäkoko on mahdollisesti rajattu.  Varsinkin nämä pienryhmävalmennukset lähenevät henkilökohtaisuudellaan yksilövalmennuksia, mutta pienemmällä hinnalla.

MIKSI KANNATTAA TREENATA RYHMÄSSÄ ?

Näissä pienryhmissä on mahdollista saada lähes yksilövalmennuksen tasoista apua mitä tulee liiketekniikoihin ja itsensä ylittämiseen. Ryhmätreeneissä kannustaminen ei ole pelkästään valmentajan kontolla, vaan mahtavan tsempin antavat myös kanssatreenaajat. Omasta kokemuksestani voin kertoa, että meininki ryhmätreeneissä on loistava ja kaikki kannustavat toisiaan kohti parempia suorituksia. Ryhmävalmennukset ovat myös kustannustehokas tapa saada henkilökohtaista valmennusta.

Treenaan itsekin ryhmävalmennuksessa ja usein myös kaverin kanssa. Kyllä sitä itse kukin tarvitsee välillä tsemppiä. Ja ryhmässä on hauskempaa. Liikkuminen ei saa olla liian vakavaa. Ryhmissä on mahdollisuus järjestää leikkimielisiä kisoja tai paritreenejä. Hiki tulee, mutta ei hampaat irvessä. Ryhmässä on sellainen tietty positiivinen paine,  joka puskee sinua kovempiin tuloksiin. Yhdessä treenatessa kaikki ovat ”samassa veneessä” ja haluavat tehdä parhaansa.

 

miksi kannattaa treenata ryhmässä

Kuva: Jarno Härkönen (Functionality Kesäleiri 2017)

miksi kannattaa treenata ryhmässä

OSALLISTU MAKSUTTOMIIN ULKOTREENEIHIN 26. ELOKUUTA!

Olemme kollegani Miikun kanssa vetäneet läpi kesän ryhmätreenejä, jotka tulivat tänään päätökseensä. Aiomme kuitenkin jatkaa syksyllä hyväksi havaitulla konseptilla! Syksyllä kehonpainoharjoitteluun painottuvat ulkotreenit jatkuvat hieman laajennetulla sisällöllä. Syyskausi alkaa 4.syyskuuta. Treenit ovat joka maanantai ja torstai klo 18-19, paikkana Leikkipuisto Intia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Esimakua syksyn treeneistä saat osallistumalla MAKSUTTOMIIN ulkotreenehin lauantaina 26. elokuuta. Luvassa vauhdikasta kehonpainoharjoittelua hyvällä meiningillä! Tapahtuma alkaa klo 11.00. Ilmoittaudu tapahtumaan täältä tai pistä viestiä.

Paikan päällä arvomme kahden viikon -treenikortin (sis. 4 treeniä) syksyn ulkotreeneihin jollekin onnekkaalle ja hänen kaverilleen. Delight ravitsee treenien jälkeistä nälkäistä kansaa maistuvilla välipalapatukoilla. Nähdään treeneissä!

miksi kannattaa treenata ryhmässä

Torstain jatkoja tyypit! <3

-Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin Facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta