PROTEIINIPITOINEN VÄLIPALAHERKKU

proteiinipitoinen välipalaherkkuproteiinipitoinen välipalaherkku

Herkkuhammasta kolottaa, muttet haluaisi läträtä perinteisillä sokeriherkuilla? Itsellä oli eilen aivan jäätävä herkkuhimo pitkän lenkin jälkeen ja namia piti saada pöytään ja nopsaan. Olen jo pitkään miettinyt, mitä kivaa näistä proteiinipatukoista voisi saada aikaan. Joskus olen tehnyt niin, että olen sulattanut patukan kaurapuuron sekaan makua ja proteiinia tuomaan. Nyt mieli halusi jotain aivan muuta.  Niin kuin aina, meillä jääkaapista löytyy just eikä melkein välttämättömyydet, joten hurjia määriä ihmeellisiä ainesosia ei tämä resepti vaadi. Ei hifistelyä tiedossa. Kaikki ainekset saatavissa perus lähikaupasta. Plussana nopea ja simppeli valmistus.

PROTEIINIPITOINEN VÄLIPALAHERKKU A´LA DELIGHT

2 kpl valitsemaasi Delight patukkaa (itsellä käytössä Mocha White Choco)

1 banaani

Vettä

Kookoshiutaleita

Kaurahiutaleita

Hunajaa

Maapähkinävoita

+ Kahvia, jos haluaa korostaa kahvin makua ja käytössä Mocha White Choco -makuinen patukka.

En juuri koskaan mittaile aineksia, joten tässä ohjeessa saa vetää löysin rantein. Ehkä ainoa, missä kannattaa ”säästellä” on maapähkinävoi, joka sisältää rutkasti energiaa. Sulata pienessä määrässä vettä valitsemasi Delight-patukat mikrossa. Lisää muut ainekset sekaan ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Pyöritä massasta pyöreitä palleroita ja paista 180 asteessa 15-20 min. Vaikka omat palleroni muistuttivat lähinnä falafelpyöryköitä, on kyseessä makea herkku. Satsista sain pyöräytettyä 12 kappaletta pyöryköitä, joten aika passeli määrä kahdelle. Eli jos perus iltapuuro tökkii, niin pistähän tämä kokeiluun! Meillä pallerot eivät ehtineet kauaa pöydällä jäähtyä.

Makoisaa illan jatkoa!

-Noora

*Delight-patukat saatu

proteiinipitoinen välipalaherkku
proteiinipitoinen välipalaherkku

Käy tykkäämässä ShapeUpin facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta