SYKSY – UUDEN ALKU VAI AHDISTUS

Syksy uuden alku vai ahdistus

Syksy on kaikella tapaa uuden alku. Koulut alkavat. Uudet harrastukset alkavat. Ollaan taas pitkien lomien jälkeen takaisin sorvin ääressä. Itsellä on alkamassa montakin eri projektia, jotka ovat kaikki uusia ja jännittäviä. Kesällä tein töitä paljonkin, mutta nämä uudet kuviot olivat vielä kaukana tulevaisuudessa, joten sikäli kesä meni rennosti tuttujen puuhien äärellä. Nyt nämä jännittävät ja pelottavat asiat ovat käsillä. Handlaanko minä nämä? Vastuu pelottaa. Joten vastaisin otsikon kysymykseen, että syksy on ehdottomasti uuden alku, mutta myös ahdistaa. 🙂

UNELMIEN TOTEUTUMINEN HIRVITTÄÄ

Mun blogi siirtyy lähiviikkoina Fitfashionille. Se pelottaa. Joskus vuosia sitten mietin, että olisi niin siistiä blogata siellä. Nyt se on toteutumassa. Olen super onnellinen ja yllättynyt. Silti samaan aikaan olen ihan paniikissa. Mitä jos ketään ei kiinnosta. Mitä jos olen ihan huono?

Unelmissa on se huono homma, että itse haaveilu on turvallista. Unelma ei ole konkreettinen ja se on tarpeeksi kaukana, joten se ei uhkaa mielenrauhaasi. Mutta sitten kun ne unelmat toteutuvat, alkaa pelottaa. Unelman toteutuminen innostaa, jännittää ja pelottaa samaan aikaan. Liikutaan epämukavuusalueella. Hyvin syvällä siellä.

Unelmointi on silti ihanaa. Mutta tämä toteutuspuoli hirvittää. Haaveilu on helppoa ja miellyttävää. Sitten kun kääritään hihat ja aletaan tekemään töitä niiden unelmien eteen, alkaa rankkuus. Moni ei ehkä ajattele, että ne unelmat eivät toteudu ihan sormia napsauttamalla ja yhdessä yössä. Minäkin joskus ajattelin haavekuvitelmissani, että unelmien toteuttaminen on jotenkin tosi siistiä ja leijaillaan koko ajan pää pilvissä. Niiden toteutus usein vaatii (ainakin itsellä on vaatinut) kymmeniä tunteja ILMAISIA työtunteja. Epävarmuutta. Epäonnistumisia. Epätoivon tunteita. Itkua. Iloa. Toivoa. Tunteiden sekamelska, joka on meinannut saada tämän tytön hanskat tipahtamaan moneen kertaan.

Syksy uuden alku vai ahdistus

Joten joo, kyllä se unelmointi siellä pumpulissa on se helpoin ja mukavin osa. Se, että pääset toteuttamaan vuosikausia kestäneen haaveen todeksi, saa mun mielen sekaisin. Sitä pelkää ihan hirveästi, että kaikki menee mönkään. Haaveiden toteuttamisessa pahimmin sattuu epäonnistuminen. Usein se unelma on jotain niin henkilökohtaista, ettei haluaisi siihen ainuttakaan säröä. Oppimisen kannalta epäonnistuminen on silti välttämätöntä.

KOVALLA TYÖLLÄ UNELMISTA TOTTA

Yksi minun haaveistani toteutuu tämän viikon lauantaina, kun pääsen ihanan Miikun kanssa toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni. Tapahtumat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten tämä on minulle iso juttu. Järjestämme huikean ilmaistreeni-tapahtuman Käpylässä tämän viikon lauantaina 26.8 klo 11.00 alkaen! Luvassa koko perheen treenitapahtuma, jossa treenin lisäksi huikea arvonta sekä Delightin maistuvia välipalapatukoita. Joten jos haluat lukaista tapahtumasta lisää ja haluat olla mukana, niin ilmoittaudu oheisen linkin kautta: Ilmaiset ulkotreenit by Delight!  Ja kyllä mua pelottaa, että me jumpataan siellä Miikun kanssa ihan kaksin. Pelko perseessä, että kaikki menee päin honkia. Se näissä hommissa aina on läsnä. Riski nimittäin. Mutta mitään et saa jos et yritä.

Millaisia fiiliksiä sinulle tuo syksyn alkaminen?

Onko sinulla jokin unelma, joka käy toteen tänä syksynä?

Syksy uuden alku vai ahdistus

Mukavaa viikon alkua!

Noora

Käy tykkäämässä ShapeUpin facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta