MAAILMAN HELPOIN JALKATREENI (VIDEO)

maailman helpoin jalkatreenimaailman helpoin jalkatreeni

Tässä teille maailman helpoin jalkatreeni. Simppeli ajatus, mutta saattaa olla että joudut muutaman hikipisaran vuodattamaan ja jalkojen hapotusta ei voi estää. Ennen suoritusta suosittelen tekemään huolellisen alkulämmittelyn, jotta vältytään loukkaantumisilta ja voit itse treenissä antaa palaa!

Valitse neljä jalkaliikettä, joilla etenet kullakin 100 metriä kerrallaan. Tarkoituksena on vetää urheilukenttä (400 metriä) neljän erilaisen jalkaliikkeen voimin. Jos kierroksen jälkeen tekee mieli vielä kyykätä, niin ole ystävällinen ja tee vielä toinen kierros. 🙂

OMAT VALINTANI 400 METRILLE

  • Askelkyykkykävely
  • Jänisloikka
  • Kääpiökävely
  • Tasajalalkaloikka

Ensimmäisen 100 metrin jälkeen olo oli vielä ihan toiveikas, koska askelkyykkykävely oli aika helppo verrattuna  liikkeisiin, jotka olivat vielä edessä. Viimeistään muutaman jänisloikan jälkeen alkoi tuntua todella raskaalle. Kolmas liike eli kääpiökävely viimeistään laittoi jalat huutamaan hoosiannaa. Vaikka kierros oli tiukka, oli tämä huomattavasti kevyempi setti kuin burpee-haaste, jonka tein aiemmin Nanafitin yllyttämänä! Joten jos et burpeisiin lähtenyt mukaan, niin ota tästä koppi!

Tässä treenissä ei lämmittelyineen kaikkineen kauaa nokka tuhise ja on paperilla hyvin yksinkertainen. Liikkeiden valinnalla ja tauoilla voit päättää, onko kyseessä oikeasti maailman helpoin jalkatreeni vai saako urheilukenttä sinut nöyrtymään.

Pistä kommenttia, miten meni ja millä liikkeillä tuli rata kierrettyä ympäri!

maailman helpoin jalkatreeni

Superia viikon alkua!

Noora

P.S Blogi tulee siirtymään lähiviikkoina Fitfashionille, joten toivottavasti tulet mun mukana! Samat huonot jutut jatkuvat siis siellä. Infoilen sitten lähempänä, kunhan siirto tapahtuu. Jännää. 🙂

Käy tykkäämässä ShapeUpin facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

noorakatariina

3 vastausta artikkeliin “MAAILMAN HELPOIN JALKATREENI (VIDEO)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta