INSPIRAATIOTA TREENAAMISEEN – 4 X TEHOKAS KOTITREENI

inspiraatiota treenaamiseen

Etsitkö inspiraatiota treenaamiseen? Kokosin teille 4 tehokasta treeniä, jotka voi suorittaa ihan siellä kotosalla. Ilman kuntosalia treenaaminen onnistuu vallan mainiosti. Varsinkin perheellisillä saattaa aika loppua vuorokausista kesken tai treenaamaan pääseminen vaati vähintäänkin järjettömän hyvää suunnitelmallisuutta.

TEHOKAS TREENI EI VAADI KUNTOSALIA EIKÄ TUHOTTOMASTI AIKAA

Se on totta, että kaikki voivat järjestää aikaa treenaamiselle. Se on vain priorisointikysymys. Mutta onko siinä järkeä, että treenaaminen aiheuttaa valtavaa stressiä tai pelkkä salille meneminen on työn ja tuskan takana. Se ei pitkässä juoksussa varmasti tee liikunnasta mielekästä ja saatat lopettaa koko leikin kesken.

Ajattelin jakaa teille muutaman näppärän treenivideon, joista saat varmasti inspistä omaan tekemiseen. Yhdessä videoista minulla on käytössä kahvakuula, toisessa painona eskarilainen. 🙂

EI TREENATA NIIN VAKAVISSAAN

Mistä inspiraatiota treenaamiseen silloin kuin kaikki tökkii? Treenaamisen ei aina tarvitse olla niin vakavaa. Ota lapset mukaan jumpalle. Niitä ei tarvitse kauaa käskeä. Lapsissa on se(kin) hieno puoli, että he liikkuvat omaehtoisesti ja mielellään. Käytä heidän intoa hyödyksi. Tässä oiva esimerkki ottaa lapsi mukaan treeneihin.

Alkuperäinen postaus täällä:

♥ ÄITI-LAPSI-JUMPPA ♥

Treenaaminen saa olla myös hauskaa ja helppoa. Aina treenin ei tarvitsee kestää edes sitä tuntia ollakseen tehokas. Sen ei tarvitse sisältää yhtäkään välinettä. Sen jälkeen ei välttämättä tarvitse tuntea raastavaa lihaskipua. Sykkeiden ei tarvitse olla aina katossa.

Kaikki aika, minkä vietät poissa sohvalta on kotiinpäin. Ei aseteta rimaa niin korkealle, että sinne yltäminen vaatisi joka kerta aivan älyttömiä ponnistuksia. On totta, ettei mitään tuloksia saa ilmaiseksi, mutta itseä ärsyttää mustavalkoinen -ajattelumalli. Eli joko liikun satasella tai en ollenkaan. Vähempikin riittää. Se riittää vallan mainiosti. Pieni kävelylenkki on aina parempi kuin ei yhtään kävelylenkkiä. 10 minuutin liikkuvuustreeni kotona on aina parempi kuin ei liikettä ollenkaan.

Elämä on muutenkin niin pirun vakavaa, niin liikunnassa kannattaa välillä vähän hullutella. Toivottavasti saat näistä vinkeistä ja videoista inspiraatiota treenaamiseen. Muistetaan liikkua ilon kautta, eikä suu mutrussa!

Katso myös seuraavat treenivinkit:

♥ MAAILMAN HELPOIN JALKATREENI ♥

♥ 6 LIIKKEEN KAHVAKUULATREENI ♥

♥ TAKAREISIÄ AVAAVA LIIKKUVUUSTREENI ♥

Aktiivista tiistai päivää!

-Noora

inspiraatiota treenaamiseen

♥ Seuraathan somessa ♥

Facebook 

Instagram

noorakatariina

Yksi vastaus artikkeliin “INSPIRAATIOTA TREENAAMISEEN – 4 X TEHOKAS KOTITREENI”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta