10 FAKTAA MINUSTA

Ajattelin muiden blogien innostamana tunnustaa teille 10 faktaa minusta. Varsinkaan kun emme vielä tunne hyvin, niin tällainen tutustumiskirjoitus voisi olla poikaa. Lista on vailla päätä sekä häntää, joten kyseessä on erittäin random asiaa.

1 Kiihdyn sekunneissa. En siis moottoritiellä, mun erittäin laiskalla volkswagen pololla, vaan ne tunteet. Ne leiskahtelee niin alas kuin ylös. Tuntemattomien seurassa olen usein hillitty ja hallittu, mutta tutut ja varsinkin kanssaeläjät saavat usein todistaa tätä vuoristoratamaista tunteiden heittelyä. Innostun salamana jostain asiasta ja toisessa hetkessä olen mieli maassa laittamassa firmaa kiinni.

2 Kärsimätön luonteeni saa minut (ja monet muutkin) ajoittain hermostumaan. Haluan kaiken onnistuvan nyt ja heti. Jos ei mene kerralla maaliin, niin itku ei ole kaukana ja hanskat meinaa tipahtaa. Hetken rauhoituttua useimmiten kuitenkin annan itselleni usempia mahdollisuuksia. Ikä tuo tässäkin asiassa malttia ja viisautta. Ja yrittäjyys on ollut tähän piirteeseen paras oppikoulu,

3 Rakastan nukkumista. Nukun aina, kun siihen on mahdollisuus. Asiakkaiden välissä. Mainoskatkojen välissä. Junassa. Auto on paras paikka nukahtaa, harmi vaan että nykyään olen itse niin paljon auton ratissa, niin tätä ihanuutta ei voi harrastaa.

4 Vihaan shoppailua. En tiedä mitään, niin tylsää kuin ravata kaupoilla. Pahimpia on ne reissut, kun olisi löydettävä esimerkiksi mekko johonkin juhliin. Hikikarpalot nousevat otsaan pelkästä ajatuksesta. En jaksa kaupoissa juoksemista enkä nettishoppailua. Sellainen personal shopper voisi olla kova juttu.

5 Tahtoisin asua ulkomailla tai vähintään reissata jatkuvasti. Olen hieman myöhäisherännyt tähän matkusteluun. Nuoruusvuodet menivät Vaasassa ja rahat menivät mieluimmin halpaan viinaan kuin reissaamiseen. Lapsuudessakin reissut ajoittuivat Keski-Suomesta korkeintaan Helsingin Itäkeskukseen, josta luulin vuosikaudet, että se on Helsingin keskusta. 🙂 Joten jos rahaa ja aikaa olisi enemmän (niitä ei koskaan ole riittävästi samaan aikaan) reissaisin ja paljon. Reissaamiseen laitetut rahat eivät harmita koskaan. On niin makeeta mennä maailman laidalle ja päästää irti kaikesta stressistä. Erityisesti Aasia kiinnostaa. Kävin puolitoista vuotta sitten Filippiineillä ja rakastuin.

6 Olen harrastanut tankotanssia. Olin siinä todella huono, mutta tahtoisin oppia sen. Se sulava ja vaivattoman näköinen liikehdintä on upeannäköistä. Tämä edellämainittu ei toteutunut minun ja tangon välillä. Kaikki akrobaattinen liikkuminen on alkanut näin aikuisiällä kiinnostaa. Näin vanhoilla päivillä kehitys ei tosin päätä huimaa, mutta onneksi olen niin kärsivällinen (not.)

7 Olen supertunteellinen, jopa erityisherkkä. Tämä on sekä hyvä, että huono piirre minussa. Olen todella empaattinen ja minua on helppo lähestyä. Minulle on myös todella helppo jakaa ongelmia ja toki jo työni puolesta kuuntelen ja jeesin jos kykenen. Välillä saatan mennä hieman liian syvälle ihmisten (niin asiakkaiden, kuin ystävien osalta) ongelmiin, ihan kuin ne olisi omiani.

Ylianalysoin ihmisten eleitä, ilmeitä ja puhetta. Miksi toi sanoi noin, se ei varmaan tykkää musta? Ajoittain on tosi raskasta olla niin ”hereillä.” Jos on todella paljon hälinää ja olen vaikka koko päivän ihmisten ympäröimänä, olen loppupäivästä ihan piipussa.

8 Olen syntynyt Lapissa. Sukuni on pohjoisesta ja itsekin olen syntynyt Kemijärvellä. Lapsuuden kesät ja suurimmat osat lomista on vietetty pohjoisen rauhassa. Mummola löytyy vielä Pelkosenniemeltä (Lapissa oleva kunta, jonka asukasluku on minun tietojen mukaan alle 1000), jossa on muuten Andy McCoyn patsas. Muuta siellä ei juuri taidakaan olla. Oli tai ei, niin minulla on lämpimät muistot lapsuudesta ja nuoruudesta, jotka vietin pohjoisessa. Nykyään tulee vierailtua hävettävän vähän.

9 Voisin elää leivällä. Onko muita leivän rakastajia? Leipä on maailman helpoin ja kätevin välipala, lounas ja päivällinen. Toki tiedän, ettei leivän puputtamisella ole maailman parhaimmat terveysvaikutukset varsinkaan, jos vetää pussin päivässä ja kuorruttaa leipäviipaleet jäätävän kokoisilla juustosiivuilla. Joku ihana kerrosvoileipä olisi varmaan mun viimeinen ateria.

10 Jännitän aina ja kaikkea. Mä olen aina ollut hirveän kova jännittämään. Kaikki koulun esitelmät ja tilanteet, joissa minun tulisi vaikka esitellä itseni ison joukon edessä. HYI. En tiedä, mikä siinä oikein on niin kamalaa? Ehkä pelkään niin kovasti epäonnistumista tai sitä että jengi pitää minua täysin dillenä.

Sellaisia paljastuksia minusta. Olisi kiva kuulla, millaista porukkaa siellä lukijoissa on? Onko muita leivän mussuttajia, erityisherkkiä, jännittäjiä?

♥ Terkuin, Noora ♥

Luithan edellisen postauksen, jossa laitetaan pakarat huutamaan hoosiannaa?

Lue lisää mun tankotanssiharrastuksesta vuodelta 2016 → Elämästä nauttiminen kielletty. 

♥ Seuraathan somessa ♥

Facebook 

Instagram

 

noorakatariina

Yksi vastaus artikkeliin “10 FAKTAA MINUSTA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta