I LOVE ME 2017 -HERKKUJA JA KOHTAAMISIA

I love me 2017I love me 2017

HERKKUJA VATSAN TÄYDELTÄ

I love me -messut järjestettiin viime viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on kolmipäiväinen tapahtuma, joka yhdistää muodin ,kauneuden ja terveelliset elämäntavat. Itse käväisin messuhulinoissa perjantaina sekä sunnuntaina. Paljon oli panostettu terveelliseen ruokavalioon, joten syötävää oli esillä ja paljon. No ensimmäinen kierros I love me -messuilla meni herkutellen. Joka nurkassa oli maisteltavaa ja pakkohan kaikkea oli maistaa! : ) Itselle hyvinkin tuttu brändi Delight lanseerasi kolme uutta makua Delight Pure -sarjaansa. Yksi niistä oli omenan ja kanelinmakuinen versio. Ihanan jouluinen maku. Näissä Pure -patukoissa on vain 5 raaka-ainetta ja ne menevät perheen pienimmillekin. 6 vuotias poikani maisteli tätä omenaista herkkua ja kehui sen maistuvan ihan piparitaikinalta, joten jatkoon meni.

I love me 2017I love me 2017

Lapin tyttöä kiehtoi suuresti myös nämä Arctic Warriors-yrityksen tuotteet. Heidän ihana tarina sulatti sydämeni. Yritys sijaitsee Narkauksen kylässä Rovaniemellä ja heillä on monta tuotetta, joista löytyy Lapin superfoodeja. Näiden tuotteiden avulla pysyy suorituskyky (niin henkinen kuin fyysinen) kuosissa arjen tohinoiden keskellä. Yritys haluaa myös liiketoiminnallaan pitää Lapin kylät elävinä. Hieno ja respectin arvoinen asia. Pitää tutustua näihin tuotteisiin myöhemmin lisää.

I love me 2017I love me 2017

Ihania vaihtoehtoja terveellisempään naposteluun ja välipaloihin oli tarjolla hirmuinen määrä. Sille suklaapatukalle on vaihtoehtoja! Tämä helpottaa omaa elämää suuresti, koska on aikoja kun suorastaan elän autossa, eikä eväiden kuskaaminen ja säilytys ole aina vaihtoehto. Tai ehkä olisi, mutta en vain jaksa olla niin suunnitelmallinen. Terveelliset snacksit tulevat tarpeeseen, jotta jaksaa siihen asti kun pääsee kotiin patojen äärelle pitkän päivän päätteeksi.

FITNESSMALLIT – MITÄ MIMMEJÄ

Olen seurannut Fitnessmalli -kilpailua koko tämän puoli vuotisen, mitä se on ollut käynnissä. Huikea kisa huipentui sunnuntaina Messukeskuksessa, kun kisan voittaja julkistettiin. Kilpailu ei ole nimestään huolimatta mikään fitness-kisa vaan kilpailijat keräsivät kisakaudella pisteitä someaktiivisuudesta sekä blogisuosiostaan. Yleisöllä oli median sekä yhteistyökumppaneiden ohella vaikutusvaltaa. Haussa oli inspiroiva, energinen sekä itsevarma tyyppi, jolla on sosiaalinen media hallussa. Voittajaksi tiukassa kisassa selviytyi 21 vuotias Lapin oma likka Meri Turunen. Toisen sijan nappasi Anni Vallius ja kolmosena Elina Leskinen. Huikea show ja meitsi onnittelee!

I love me 2017

KOHTAAMISIA – MAAILMAN PARHAIMMAT TYYPIT TUKEMASSA

I love me -messut innostivat minua kaiken kauneuden ja herkuttelun keskellä myös pohdiskelemaan. Sorry jos on liian diippiä, mutta minkäs teet, kun olen tällainen herkkis. 🙂 Viimeinen vuosi on tuonut minulle ihania asioita. Ja nimenomaan ihania ihmisiä minun elämääni. Minä olen ollut aiemmin se asennevammainen tyyppi, joka on vihannut positiivisia ja menestyneitä ihmisiä. Ja myönnän, että olen ollut katkera ja kateellinen. Olen ollut siinä uskossa, että nainen on naiselle susi. Pakko syödä sanani. Minä olen saanut mittaamattoman arvokasta jeesiä just naisilta. Ja aivan pyyteetöntä apua, josta olen kiitollinen. On korvaamatonta, että on ihmisiä,  jotka nostaa sut suosta, silloin kun elämä näyttää sitä paskinta puoltaan.

Vaikka omassa elämässäni on tällä hetkellä kaikki vähän mullin mallin, on se kaikesta huolimatta aika siistiä. Minä olen yrittäjä ja saan tehdä sitä mistä nautin. Minä voin valita ja suunnitella joka päivä mitä teen. Kukaan ei pakota. Minulla on maailman parhaimmat tyypit tukena. Tästä ei voi tulla kun hyvä juttu! Kun uskaltaa olla avoin ja positiivinen, alkaa tapahtua hyviä asioita.

Summa summarum, I LOVE ME 2017: kohtelit mua hyvin. <3

Blogi hieman hiljenee, koska muutan tänään ja se aiheuttaa varmasti ylimääräistä touhottamista. 🙂 Mutta palaan taas blogin pariin, kun kerkiän.

Inspiroivaa viikon alkua!

-Noora

Kurkkasitko jo edellisestä tekstistäni Reisiä polttevan jalkatreenin?

♥ Seuraathan somessa ♥

Facebook 

Instagram

noorakatariina

5 vastausta artikkeliin “I LOVE ME 2017 -HERKKUJA JA KOHTAAMISIA”

  1. Oi että, messut näyttivät ihanilta 🙂 Nyt kun miettii jälkikäteen, niin olisi varmaan pitänyt tulla myös, edes yhdeksi päiväksi. Ensi vuonna sitten!

    Tsemppiä muuttoon!

    • Oli kyllä mahtavat messut, tuli käytyä kahdesti. 🙂 Ens vuonna ehdottomasti menet. 🙂 Nyt muutto ohi ja tästä alkaa sitten järkkäilyt.

  2. Vitsi miten kiva kuva meidän showsta! Mielettömät messut kyllä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta