MÄ TARVIIN NYT TILAA

Muutto uuteen asuntoon ohi ja uusi elämäntilanne edessä. Ero ei ole koskaan helppo oli sitten jättäjän tai jätetyn roolissa. Tunteita menee laidasta laitaan. Hetkittäin olen helpottunut ja on fiilis, että pian koittaa paremmat ajat. Näen valoa tunnelin päässä. Välillä tuntuu, että hukun suruun ja alkaa epäröinti. En ikinä selviä tästä. Sitten se viha. Se kohdistuu kaikkiin. Olet vihainen vastaantulijoille, jotka kehtaavat näyttää onnellisille. Eniten olen kuitenkin vihainen itselleni. Miksi mä taas epäonnistuin. Olenko kykenemätön elämään tasaista ja onnellista elämää? Olenko liian vaativa? Miksi kaikki muut onnistuvat?

Yrittäjänä ja äitinä sitä jää aika yksin. Varsinkin kun antaa itsestään kuvan, että on vahva ja selviää mistä vain. Lapsen takia sitä on yritettävä pysyä iloisena ja jaksavana. Töitä ei voi myöskään delegoida, koska kollegoja ei ole. Pomolle ei voi soittaa, että hei mä en tule nyt viikkoon töihin. Ei voi heittäytyä maahan makamaan ja odottaa että joku nostaa sut ylös. Saisi odotella tovin.

Vaikka askel painaa, on työ minun henkireikä. Se pitää minut edes jokseenkin järjissään. Saan ajatukset muualle. Olisin varmasti enemmän rikki jos en tekisi tätä rakastamaani työtä. Tuo yksin jääminen tosin on aivan oma syy. Minulla on ollut pienestä pitäen tarve pärjätä yksin. En halua vaivata muita.

MA TARVIIN NYT TILAA

MÄ TARVIN NYT TILAA

Onnelliseen elämään tarvitaan myös niitä harmaan sävyjä. Nyt vaelletaan hetki sumussa ja se on ihan okei. Tämä ei ole maailmanloppu. Nyt kuitenkin annan itselleni tilaa. Tarvitsen pienen time outin. Ei tavoitteellista treenaamista. Ei väkisin suorittamista. Annan tilaa itselleni olla vähän vähemmän tehokas. Olla surullinen. Olla vihainen. Olla väsynyt. Koska tiedän, että lopulta olo helpottuu ja se kuuluisa valo tunnelin päässä valaisee minunkin mieleni. Joten annan itselleni tilaa ja luvan olla keskinkertainen. Aika kyllä parantaa haavat. Mutta ihan vaan tiedoksi: sitten KUN mä tästä nousen, niin mua ei estä mikään!

-Noora

Edellisessä tekstissä tunnelmia edellisviikon I love me -messuilta. 

I love me – herkkuja ja kohtaamisia

MA TARVIIN NYT TILAA

♥ Seuraathan somessa ♥

Facebook 

Instagram

noorakatariina

Yksi vastaus artikkeliin “MÄ TARVIIN NYT TILAA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta