THE BLOG AWARDS FINLAND 2017 – EKA KERTA

The Blog Awards Finland järjestettiin perjantaina A-lehdillä Kulosaaressa. Tässä jokavuotisessa gaalassa oli määrä palkita menestyksekkäitä bloggaajia ja tubettajia. Minä suuntasin partyihin ensimmäistä kertaa, enkä oikein tiennyt mitä odottaa. Jännittynein fiiliksin kuitenkin suuntasin etkojen kautta gaalailemaan.

the blog awards finland 2017

Etkoilut hoitui Nanan luona, jossa loli mukana menossa myös Monna. Olin aikaisemmin ajatellut, että laitan meikit ja hiukset jonkun ammattilaisen osaavissa käsissä, mutta olin tupannut perjantain niin täyteen touhuja, etten minä mihinkään salonkiin olisi ehtinyt. Piti pärjätä omillaan. Olen ihan käsi kaikessa lauttautumisessa, mutta pienellä avustuksella saatiin kursittua tämäkin tyyppi juhlakuntoon.

Tästä eteenpäin kaikki kuvat: A-lehdet Oy / kuvaajina Paula Virta ja Kirsi Tuura. Lisää fotoja voit kurkistella täältä.

the blog awards finland 2017

Huippumeno ja huippumimmejä

Ihan ensimmäisenä paineltiin ottamaan kuvia TBAF2017 -seinällä ja sen jälkeen oli pakko hankkia glitteriä naamaan. Paikalla oli glitterbaari, jossa sai valitsemaansa kimalletta kasvoihin, hiuksiin tai muualle haluamaansa paikkaan. Siellä sitten koko jengi säihkyttiin kilpaa, koska aika moni muukin oli käynyt kysessä baarissa.

Kimaltavina suuntasimme sitten buffetpöydän äärelle, josta löytyi monta pientä suupalaa. Ei hajuakaan mitä missäkin oli, mutta kiireisen päivän päätteeksi ruoka upposi aika nopsaa tämän likan nassuun. Alkoholia oli tarjolla joka nurkassa niin siideriä, viiiniä kuin kuohuvaakin. Olisi ollut drinkkejäkin, mutta koetin hillitä itseni ja pitäydyin viinissä.

the blog awards finland 2017the blog awards finland 2017the blog awards finland 2017

Olen hieman ulkona tästä blogi- ja tubeskenestä, koska kovin moni voittajista tai ehdollaolevista ei ollut tuttu, mutta Fitfashionin Piia Pajunen se nappasi paras terveys- ja hyvinvointiblogi -kategorian voiton. Onnea Piia!

Vitsi mitä mimmejä tuli tavattua gaalassa. Useimpien blogeja toki olen seurannut jo vuosia, mutta oli hauska nähdä tyyppejä ensimmäistä kertaa livenä. On meillä Fitfashionilla huippujengi. <3  Näillä fiiliksillä kohti uutta viikkoa, kiitokset A-lehdille mahtavista juhlista!

the blog awards finland 2017

Ihanaa sunnuntaita!

Noora

♥ Seuraathan somessa ♥

Facebook 

Instagram

 

 

 

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta