KESÄKUNTOON VUONNA 2020!

Otsikko antaa olettaa, että kyseessä on puhtaasti painonpudotus -postaus, mutta kirjoitus on sekavaa pohdintaa oman kunnon romahtamisesta ja ylipäätään pinnalla pysymisestä. On meinannut kuulkaas laiva upota monet kerrat tänä syksynä. Äh. Missä välissä tämä elopaino on taas päässyt kohoamaan? Minä vielä kehtaan kutsua itseäni liikunta-alan ammattilaiseksi. Välillä tuntuu, että osaan neuvoa muita, mutta itse olen aivan hukassa. Joskus kirjoitin tekstin saako pt olla lihava? Mä en ole lihava, mutta kaukana siitä, mitä haluaisin olla. Ne meikäläisen tavoitteet ja ihanteet eivät suoranaisesti liity ulkomuotoon, mutta toki kun on hyvässä fyysisessä kunnossa, se usein näkyy ulospäin.

Mites ne mun tavoitteet?

Ne mun alkusyksyn tavoitteet. Kurkkaa, mitä uhkarohkeana lupasin alkusyksystä. Siis oikeasti, anna mun nauraa. Mä olen tällä hetkellä totaalisen väsynyt. Syksy on ollut karsea. Samaan aikaan on tapahtunut hienoja asioita uran näkökulmasta ja olen saanut ihania ystäviä mun elämään. Samalla kuitenkin parisuhde meni puihin ja oli muutto uuteen kotiin edessä -kaksin lapsen kanssa. Miten mä pärjään? Yksi päivä tuntui, etten kovin hyvin, kun itku tuli talven tulosta. Tai lähinnä piruvie siitä, että talvirenkaat pitäisi ostaa ja vaihtaa. En minä osaa.

Oikeasti tää stressi ja muu (seliseli) on kerryttänyt minulle hieman liikaa massaa. Ja nyt ei puhuta lihasmassasta. Olen ehdottomasti tunnesyöjä ja tässä on lennetty jo pitkän aikaa aika matalalla ja karkkipussihan se tuo pikaista lohtua.  Olen ollut auttamattoman väsynyt ja veltto viime ajat. Se minulle kai suotakoot. Joku roti kuitenkin.

kesakuntoon vuonna 2020

Selviydy kaikesta ennätysajassa

Minulla on iso tahtotila parantua masennuksista, sydänsuruista ja muista elämän nurjapuolista ennätysajassa. Niistäkin tulisi suoriutua ja hoitaa ne pois alta nopeasti. Move on. Kaikki tutut sanovat, että sä Noora selviät mistä vaan. Mutta entä jos en? Mä en oikeasti jaksais selvitä yksin aina ja kaikesta. Tahtoisin joskus olla se, joka tullaan nostamaan ylös. Tiedän, etten todellisuudessa ole yksin. Arjessa kuitenkin olen. Yrittämisessä ja äitiydessä on kuitenkin kammottavan iso vastuu ja se vastuu pelottaa. Entä jos mä mokaan kaiken?

Ja kyllä mua inhottaa tämä mun tämänhetkinen kondis.Kuulostaa pinnalliselta, mutta valehtelisin jos väittäisin etteikö se oma peilikuva ottaisi aivoon ja harmittaisi. Heti kun tätä kirjoittelen, muistan miten paljon kaipaan lenkkiä tai kuntosalia. Se on se mun henkireikä. Kesäkunnoista viis.

Milloinkohan sitä oppii olemaan itsensä paras ystävä. Sellainen, ettei se raippa heiluis ihan koko aikaa. Välillä osaisi antaa itselleen kunnon halauksen ja kuiskata korvaan, että hyvin sä vedät.

-Noora

P.S. Mua ei oikeesti kiinnostele mitkään kesäkunnot. 🙂

kesakuntoon vuonna 2020

♥ Seuraathan somessa ♥

Facebook 

Instagram

noorakatariina

2 vastausta artikkeliin “KESÄKUNTOON VUONNA 2020!”

  1. Hyvä kirjoitus! Itekin pt:nä painin samojen asioiden parissa. Tsemppiä sulle syksyyn! Ja onnea Lupauksen duuneista. Mua kiinnostais kuulla siitä konseptista lisää jos siitä voi julkisesti kirjoittaa? Teet siellä kai töitä toiminimellä, oliko asiakkaita jo valmiina tulossa vai alkaako nyt sun palveluiden markkinointi Lupauksen alla. Miten on sovittu milloin sali on vapaa sun valmennuksia varten?

    • Moikka. Kiitos kommentistasi. Lupauksella aloittelen pikkuhiljaa ja osa markkinointivastuusta on heillä, mutta toki itsekin tulee olla aktiivinen. Eli ihan samanlaista asiakashankintaa tulen ja tulemme tekemään kuin tähän asti. Mitään ei tule valmiina, mutta sitä tämä työ on. 🙂 Ja edelleen teen toiminimellä ja mikä on ihanaa, että saa vapaat kädet toteuttaa juttuja, vaikka onkin muilla ”töissä.” Helpottavaa on myös, että takana on ammattitaitoinen jengi pitämässä musta huolta. Ei tarvitse enää yksin väkertää. 🙂

      Salivaraukset tehdään itse kalenteriin ja Lupauksella on käytössä 2 ihanan avaraa tilaa, jossa treenata. Varmasti jatkossa kirjoittelen Lupaus -touhuista enemmän kun pääsen kunnolla hommiin kiinni.

      Tsempit sinulle myös jatkoon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta