HYPPÄÄ MUKAAN MAKSUTTOMAAN TREENIHAASTEESEEN!

Onko synkkä ja kolea syksy vienyt sinusta mehut? Onko motivaatio kateissa? Nyt on mahtava mahdollisuus hypätä mukaan ison ryhmän kera ylös sieltä sohvalta! #MunLupaus maksuton treenihaaste alkaa huomenna. Haaste kestää 30 päivää, jonka aikana treenataan niin lihaskuntoa, liikkuvuutta kuin hapenottokykyäkin. Eikä maksa kuin vaivan! Kyseessä on siis sinulle ja ystävillesi maksuton treenipaketti. Olen valmentajana haasteessa kannustamassa porukkaa liikkeelle läpi pimeän marraskuun, joten nyt jos koskaan kannattaa osallistua.

Tämä haaste sopii erityisen hyvin heille, jotka kaipaavat tsemppiä liikunnan ja aktiivisemman elämän aloittamiseen. Treeniohjelmat ovat LUPAUS personal trainerin laatimat ja niiden avulla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti. Koska kotitreenit ovat erityisen jees, onnistuvat haasteen treenit jopa omassa olohuoneessasi. Lisäpainot eivät ole pakollisia, joten ilmankin pärjää mainiosti!

#MunLupaus Treenihaaste

Mitä saat osallistuessasi 30 päivän #MunLupaus treenihaasteeseen:

  • 30 päivän treenikalenterin
  • Tulostettavan treenipäiväkirjan
  • Lihaskuntotreeniohjelman
  • Liikkuvuustreeniohjelman
  • Video-ohjeet kaikkiin liikkeisiin

Hyppaa mukaan maksuttomaan treenihaasteeseen

Kaiken edellämainitun lisäksi minä olen tsemppaamassa sinua liikkeelle ja saat myös Facebook-ryhmän tuen. Siellä on jo lähes 3000 jäsentä, joten vertaistukea löytyy. Ilmoittautumalla treenihaasteeseen saat myös linkin haasteen omaan Facebook-ryhmään, sekä pääset lataamaan treeniohjelmat! Ilmoittaudu mukaan tästä. 

Treenihaasteen Facebook-ryhmään voit liittyä myös tästä.

Lähde mukaan parantamaan hyvinvointiasi ja selätetään kylmä ja pimeä marraskuu yhdessä!

Sporttisin terkuin:

Noora

P.S. Ilokseni ilmoitan, että olen uusi Lupaus -tiimiläinen, joten personal traineria jos kaipailet, niin ole rohkeasti yhteyksissä minuun (noora@hyvinvointistudiolupaus.fi.) On muuten melkoiset puitteet, missä jumpata. Kurkkaa lisää Lupaus-studiosta.

♥ Seuraathan minua somessa ♥

Facebook 

Instagram

noorakatariina

Yksi vastaus artikkeliin “HYPPÄÄ MUKAAN MAKSUTTOMAAN TREENIHAASTEESEEN!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta