Ulkotreenit kasvattavat kuntoa ja sisua – Tule mukaan!

 ulkotreenit

Lapsuudessa tuli vietettyä iso osa ajasta ulkosalla. Säästä huolimatta. Aina piti päästä ulos hulluttelemaan. Lapsena ei leikkejä pieni sade tai kylmyys haitannut. Mitä enemmän ikää tuli mittariin, ulkona oleminen väheni ja päivät täyttyivät tietokoneen tai television tuijottamisesta. Treenaaminen hoidettiin myös sisällä parhaimmillaan jossain tunkkaisessa jumppasalissa kymmenien muiden jumppareiden kanssa. Pahimmassa tapauksessa raitista ulkoilmaa tuli ainoastaan sen verran, mitä autosta sisätiloihin siirtymisestä tuli.

Varsinkaan täällä Etelä-Suomessa ei ole pelkoa jäätävistä pakkasista, joten ulkona voi surutta kuntoilla läpi vuoden. Se onkin toinen juttu, jos olet sokerista. Märkää meinaan riittää jonkin verran. 🙂 Oma sekä asiakkaiden kokemus on se, että ulos lähteminen saattaa olla (varsinkin pimeän aikaan) haastavaa, mutta treenin jälkeen ei ole ikinä kaduttanut. Ulkoilun jälkeen on voittajafiilis ja iltapala maistuu taivaalliselta. Uni tulee myös ulkona reippailun jälkeen aika sukkelaan.

Olen viime kesästä lähtien järjestänyt ulkotreenejä leikkipuisto Intiassa, Helsingin Kumpulassa.  Luonnossa liikkuminen parantaa mielialaa ja vähentää stressiä. Ja vaikkei leikkipuisto nyt täysin keskellä metsää olekaan, on se huomattavasti rauhaisampi treenialue kuin täysin tukossa ihmisistä oleva kuntosali. Vähän kun käyttää mielikuvitusta, muotoutuu leikkipuistosta todella monipuolinen treenisali -ulkona.

ulkotreenit

Ulkotreenit kasvattavat kuntoa ja sisua! – Tule mukaan!

Syyskausi tuli oman ulkotreeniryhmän suhteen viime viikolla päätökseensä, mutta tammikuussa homman olisi tarkoitus jatkua. Valmennukseen kuuluvat viikottaiset joka kerta vaihtuvat treenit, kotitreeniohjelma sekä suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi kysellä valmentajalta neuvoja.

Ulkotreenit sopivat sinulle jos :

  • asut Helsingissä (treenit Kumpulassa)
  • kaipaat perinteiseen sisätiloissa treenaamiseen vaihtelua
  • kaipaat ulkoilua 
  • et ole sokerista
  • haluat liikkua innostavassa ja saman henkisessä seurassa
  • tahdot tehokkaita ja vaihtelevia treenejä jotka eivät ole välineistä kiinni
  • olet perusterve (treenit sopivat silti kaiken kuntoisille)
  • haluat tuloksia ja vinkkejä kehonpainoharjoitteluun

Kausi kestää 24 viikkoa, alkaen 10.1.2018. Treenit joka keskiviikko klo. 18-19, leikkipuisto Intiassa, jossa on mahdollista vetää mäkitreenejä ja monipuolista kehonpaino- ja pienvälineharjoittelua. Lapset ovat myös tervetulleita mukaan! Hinta koko kaudelle on 360 € ja sen voi maksaa 2 erässä. Maksuvälineinä lasku, Smartum, Ticket Mind & Body sekä E-passi.

Lue lisää  ja ilmoittaudu täällä. 

Joten jos halajat mukaan, niin ilmoittaudu mukaan NYT! Sikaa ei kuitenkaan tarvitse säkissä ostaa vaan voit päättää ensimmäisten treenien jälkeen jatkatko koko kauden mukana vai et. Ensimmäinen treenikerta ei sitouta sinua vielä mihinkään.

ulkotreenit

Ulkoiluterveisin,

Noora

Edellisessä tekstissä pohdintaa mielenterveydestä.

Onko masennus edelleen häpeä?

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

noorakatariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta